Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cunit i Cubelles rellancen la marca Penedès Marítim

Els dos municipis, limítrofs però en comarques i demarcacions diferents, renoven el pla estratègic per fer promoció turística conjunta

Les alcaldesses de Cunit i Cubelles van presidir la darrera reunió. Les alcaldesses de Cunit i Cubelles van presidir la darrera reunió. AJUNTAMENT DE CUNIT.
Turisme Josep M. Flores/ Taempus
Dilluns, 14 Novembre 2016 08:19

Els ajuntaments de Cunit (el Baix Penedès) i Cubelles (el Garraf) es promocionen des de l'any 2012 amb la marca Penedès Marítim amb l'objectiu d'atreure no només el turisme de sol i platja sinó també el que aprecia el paisatge de vinyes i l'àmplia oferta enoturística de les comarques penedesenques. Aquests gairebé quatre anys d'experiència han servit per confirmar el potencial del Penedès des del punt de vista turístic, i tant és així que Cunit i Cubelles ja han començat a negociar l'ampliació del conveni amb la intenció d'obrir-lo a la incorporació de nous municipis i institucions de la zona que també hi vulguin apostar.

Primera reunió

A final del mes passat, una delegació dels dos ajuntaments va fer la primera reunió per començar a definir el pla estratègic dels quatre anys vinents amb la marca Penedès Marítim. La reunió es va fer a Cubelles i hi van assistir l'alcaldessa de la població, Rosa Fonoll; el regidor de Turisme de Cubelles, Raül Mudarra, i el de Cunit, Jaume Casañas. Tots tres van fer balanç dels primers quatre anys de conveni i van acordar la creació d'una comissió que des d'ara fins a final d'any elaborarà el pla estratègic per als quatre anys vinents.

Tant els representants de Cubelles com el de Cunit es van mostrar molt satisfets de l'acceptació que ha tingut la marca Penedès Marítim des del punt de vista turístic i es van mostrar disposats a incorporar-hi altres municipis de la zona del Garraf i el Baix Penedès. És molt més que un logotip, asseguren els seus impulsors, que assenyalen que la marca Penedès Marítim s'ha consolidat al territori amb la complicitat d'altres administracions, amb qui ara volen ampliar la col·laboració. “S'ha demostrat que sumant amb altres administracions i organitzacions com el Consorci de l'Enoturisme, els municipis creixen en positiu, sumen en activitats atractives que esdevenen elements clau en el desenvolupament econòmic del territori. Mantenim les portes obertes i renovarem el conveni amb l'objectiu d'aconseguir més complicitats beneficioses per als nostres municipis”, assegura el regidor de Cunit Jaume Casañas. Una opinió que comparteix el responsable de Turisme de Cubelles, Raül Mudarra, que hi afegeix: “El treball del Penedès Marítim s'ha d'encaminar a atreure el turisme familiar, que és el que majoritàriament tria la vila com a destí.” L'oferta de les platges, el patrimoni arquitectònic i cultural i el paisatge són els principals actius turístics que promociona la marca Penedès Marítim.

Els representants de Cubelles i Cunit continuaran fent reunions de treball per definir abans de final d'any el pla estratègic dels quatre anys vinents.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: