Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Vendrell inicia la campanya turística de Setmana Santa amb diferents activitats

Aquest divendres 31 de març ja obriran pràcticament tots els càmpings i hotels del municipi

El passeig marítim de Coma-ruga, al Vendrell El passeig marítim de Coma-ruga, al Vendrell AJUNTAMENT DEL VENDRELL
Turisme Redacció Infocamp
Dijous, 30 Març 2023 07:46

La regidora de Turisme i Platges del Vendrell, Bárbara Peris, Bárbara Peris, ha anunciat que el proper divendres 31 de març ja obriran pràcticament tots els càmpings i hotels del municipi, coincidint amb l’inici d’una Setmana Santa en què s’han organitzat diferents activitats.

Per segon any, el dissabte 8 d’abril, de 9 h a 13 h, els Jardins de l’Alberg de Coma-ruga acolliran l’activitat de la recerca de l’ou de Pasqua. I com a novetat, el diumenge 8 d’abril, de 19:30 h a 21:30 h, s’ofereix la possibilitat de descobrir animals nocturns a l’espai natural de les Madrigueres.

Bárbara Peris ha avançat que a l’estiu es tornarà a fer l’activitat de l’Aula Aquàtica, a obrir l’espai Planet Family i que, amb inici aquesta Setmana Santa, es podran practicar activitats esportives a la platja.

Per a més informació sobre les activitats, cal adreçar-se a l’Oficina de Turisme de Coma-ruga, al telèfon 977 680 010 o al WhatsApp 670 019 171.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: