Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cambrils acull aquest dissabte una sessió sobre turisme comunitari i sostenible a Les Basses

L'activitat organitzada per l'ONG Amics del País Bassari es farà, de 16 a 18h, en el marc del Pla de Treball de Sensibilització del Consell Cambrils Ciutat Solidària

Imatge del president de l'ONGD cambrilenca Amics del País Bassari, Ithiar Boubane Imatge del president de l'ONGD cambrilenca Amics del País Bassari, Ithiar Boubane CEDIDA
Turisme Redacció Infocamp
Divendres, 10 Març 2023 22:32

L'ONGD cambrilenca Amics del País Bassari ha organitzat una sessió formativa sobre turisme comunitari i sostenible impartida per l'associació Alba Sud. L'activitat es portarà a terme demà dissabte, 11 de març, de 16 a 18 hores, al Centre Cívic Les Basses de Cambrils, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Cambrils i el Patronat de Turisme. L'acció s'emmarca en el Pla de Treball de Sensibilització del Consell Cambrils Ciutat Solidària.

Amics del País Bassari, membre de la Coordinadora d'Associacions Senegaleses de Catalunya (CASC), va néixer l'any 2020 amb l'objectiu de difondre a Catalunya la cultura i la realitat del País Bassari, impulsar l'intercanvi cultural, promoure el desenvolupament del poble d'Egath i d'altres comunitats i recuperar el folklore tradicional bassari (danses, els instruments i narradors orals).

Entre altres activitats, l'any passat l'associació va organitzar la primera Tirada de Bitlles Solidària al Parc del Pinaret de Cambrils i va col·laborar al cicle de Cinema Solidari, que va donar visibilitat a diferents conflictes que es produeixen arreu del món.

Alba Sud és una associació fundada a Barcelona el 2002 que funciona com un centre independent d'investigació especialitzat en turisme des de perspectives crítiques. Té presència i un equip de col·laboradors i col·laboradores en diversos països d'Amèrica Llatina (Nicaragua, El Salvador, Costa Rica, Argentina, Brasil, República Dominicana i Mèxic).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: