Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Una trentena d'ens locals i associacions empresarials de la Costa Daurada revaliden el conveni turístic Córner

L'Ajuntament de Salou s'ha desvinculat de l'acord adduint que el municipi busca una major presència a les fires

Els representants dels ens locals i de les associacions empresarials que han signat el Conveni Córner 2023 amb la Diputació de Tarragona Els representants dels ens locals i de les associacions empresarials que han signat el Conveni Córner 2023 amb la Diputació de Tarragona DIPTA.CAT
Turisme ACN
Dimarts, 14 Febrer 2023 20:22

Prop d'una trentena d'ens públics i associacions empresarials de la Costa Daurada han signat aquest dimarts el Conveni Córner per al 2023. Es traca d'un acord entre els 28 associats que busca la promoció turística conjunta en fires i campanyes de publicitat sota el paraigua de la Diputació de Tarragona. Després de dinou edicions, l'Ajuntament de Salou ha decidit desmarcar-se del projecte assegurant que el municipi tindrà més presència a les fires turístiques "sense la signatura d'aquest conveni" i a través d'altres organismes com 'Turespaña'. L'alcalde Pere Granados no descarta signar el conveni Córner si s'arriba a un acord amb la Diputació per augmentar la visibilitat del municipi en les fires nacionals i internacionals.

Pere Granados ha lamentat que en l'última edició del FITUR, la marca Salou "no es veia per cap lloc", malgrat ser el "segon municipi turístic de Catalunya". Ara, l'ajuntament i el Patronat de Turisme Costa Daurada es troben enmig de negociacions per arribar a un conveni bilateral que permeti al municipi una major presència a les fires de promoció més importants d’Europa i d’Espanya.

Per la seva banda, la Diputació de Tarragona ha presentat aquest dimarts una nova edició del Conveni Córner actualitzat, per tal d’atendre les noves necessitats dels signants. Pel que fa a la participació a les fires, s'han dissenyat dues modalitats. Per una banda, l'anomenat Mòdul A, on hi haurà un únic taulell compartit entre tots els signants amb la imatge gràfica, opuscles i material audiovisual de les entitats participants; i de l'altra, l'anomenat Mòdul B, on el signant que vulgui podrà comptar amb un espai singular dins l’estand de Costa Daurada, amb un taulell independent.

La inversió del Conveni Córner 2023 és de 370.570 euros. D’aquests, 162.470 euros es destinaran a les fires i promocions i els 208.100 euros restants a comunicació i màrqueting.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: