Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Masia Can Martí de la Riera de Gaià guanya per segon any el premi internacional 'Wedding Awards'

El guardó reconeix aquest espai de celebracions com a un dels indrets professionals més recomanats per a les celebracions de bodes

La Masia Can Martí, de la Riera de Gaià ha aconseguit per segon any consecutiu el 'Wedding Awards La Masia Can Martí, de la Riera de Gaià ha aconseguit per segon any consecutiu el 'Wedding Awards CEDIDA
Turisme Redacció Infocamp
Dissabte, 28 Gener 2023 11:53

La Masia Can Martí, de la Riera de Gaià, propietat del Grup Claustre, ha aconseguit per segon any consecutiu el 'Wedding Awards', un guardó que el reconeix a aquest espai de celebracions com a un dels indrets professionals més recomanats per a les celebracions de bodes. Aquest reconeixement és l’únic del sector que es lliura en base a les opinions de les parelles que s’han casat.

La distinció en qüestió té doncs molta rellevància perquè són els propis nuvis els qui, després d’haver gaudit dels serveis que se’ls han ofert a la seva cerimònia, donen la seva opinió i fan el reconeixement al treball realitzat per l’empresa que han contractat.

A nivell internacional, els premis 'Wedding Awards' estan basats en prop de 8 milions d’opinions de les parelles que té el portal. Masia Can Martí competia a la categoria de Banquets en aquests guardons que atorga el portal Bodas.net i en el qual hi prenen part més de 50.000 empreses o emplaçaments que celebren bodes o altres esdeveniments.

Masia Can Martí està gestionada pel grup Claustre que també és propietari de l’Hotel Gran Claustre i el Pati dels Tarongers a Altafulla.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: