Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El creuer MSC Magnífica farà 26 escales aquesta temporada al Port de Tarragona

Tarragona Cruise Port va presentar a FITUR les novetats per al 2023

MSC Creuers farà aquesta temporada el triple d’escales al Port de Tarragona MSC Creuers farà aquesta temporada el triple d’escales al Port de Tarragona PORT TARRAGONA
Turisme Redacció Infocamp
Divendres, 20 Gener 2023 21:11

Tarragona Cruise Port ha presentat aquesta setmana a FITUR la ciutat de Tarragona com a excel·lent destinació a la Mediterrània. També ha anunciat l’acord amb la naviliera MSC Creuers per a la realització de 26 escales del creuer MSC Magnifica al Port de Tarragona durant la temporada 2023. L’anunci es va fer dijous, a l'estand de Ports de l'Estat de FITUR per parta de Marta Farrero, gerent del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona-Costa Daurada, Victor Franquet, gerent de Tarragona Turisme, Pilar Parra, directora corporativa de Ports de l'Estat i Fernando Pacheco, director general de MSC Creuers a Espanya.

Amb aquesta acció promocional, Tarragona es converteixen la ciutat d'embarcament de creuers amb les escales que farà l’MSC Magnifica durant la temporada 2023. Un creuer que farà l’itinerari de set nits des del Port de Tarragona i pel Mediterrani Occidental, amb escales a Toulon (França), Gènova, Civitavecchia/Roma, Livorno/Pisa (Itàlia), i València.

MSC Creuers i el Port de Tarragona

El primer any que MSC Creuers va portar un creuer a Tarragona va ser la temporada passada, 2022, amb un total de 8 escales del MSC Bellissima. La temporada de la companyia a les aigües de Tarragona va anar des del mes de juliol a l’octubre, portant, aproximadament, un total de 38.000 passatgers, dels quals 8.200 van embarcar o desembarcar al Port.

La previsió pel 2023 és aproximadament doblar les xifres obtingudes durant el 2022 ja que el vaixell que s’utilitzarà en aquesta nova temporada té menys capacitat de passatgers que el MSC Bellissima, però s’hi realitzaran el triple d’escales.

El director general de MSC Creuers a Espanya, Fernando Pacheco, explica: “estem molt contents d'estar avui aquí, anunciant al Port de Tarragona com a nou port d'embarcament de MSC Creuers, sent l'única naviliera que ho ofereix amb regularitat. Amb aquesta col·laboració oferirem 26 escales en 2023, que permetran que més de 60.000 turistes nacionals i internacionals puguin descobrir de manera sostenible la ciutat de Tarragona i totes les meravelles que té per oferir, gràcies a la col·laboració amb comerços i proveïdors locals, que ens permetran créixer de la mà amb l'economia de la ciutat.

Fernando Pacheco MSC a Fitur

El director de MSC Creuers a Espanya, Fernando Pacheco (Port Tarragona)

Per part seva, Marta Farrero, gerent del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, ha explicat que "l'aposta de MSC Creuers per la Costa Daurada i per convertir el Port de Tarragona com a punt d'embarcament és un pas més en la consolidació de Tarragona i la Costa Daurada com a destí per a aquesta mena de turisme de qualitat".

Finalment, Víctor Franquet, gerent del Patronat de Turisme de Tarragona, ha destacat que la ciutat de Tarragona "aposta per un model sostenible de creuers, consensuat amb totes les institucions representades en la Taula de Creuers, que contribueixi a atreure un turisme de qualitat i respectuós amb l'entorn natural a la nostra ciutat i a la resta de destins del Camp de Tarragona".

Tarragona Cruise Port a FITUR

Tarragona Cruise Port ha estat present en la darrera edició de la Fira Internacional de Turisme (FITUR) 2023, que ha tingut lloc a Madrid del 18 al 22 de gener. Aquesta fira és considerada una de les més importants d'Espanya per al sector turístic, i ha permès a Tarragona Cruise Port mostrar el seu potencial al públic present a la fira.

Així mateix, també ha estat una oportunitat per mostrar la seva compromís amb la sostenibilitat i l'eficiència energètica com la nova terminal de creuers al Moll de Balears.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: