Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Montblanc crearà la primera zona d'oci de la Conca de Barberà

L'equipament disposarà d'un supermercat, un restaurant i un hotel en un espai de 19.000 m2

La primera zona d'oci de la Conca es projectarà en 'un espai de 19.000 m2, ubicat al nou polígon industrial on s'ha de construir el centre logístic de Bon Preu (a la imatge) La primera zona d'oci de la Conca es projectarà en 'un espai de 19.000 m2, ubicat al nou polígon industrial on s'ha de construir el centre logístic de Bon Preu (a la imatge) CIMALSA
Turisme ACN
Dimecres, 04 Gener 2023 15:02

L'Ajuntament de Montblanc ha anunciat aquest dimecres que impulsarà el desenvolupament de la primera zona d'oci de la Conca de Barberà. Es tracta d'un espai de 19.000 m2, ubicat en el nou polígon industrial on s'ha de construir el centre logístic de Bon Preu. De fet, i segons fonts municipals, sense l'arribada de l'empresa catalana al municipi, aquest nou projecte d'oci "no seria viable". Es preveu que l'equipament compti amb un hotel de carretera, un espai d'oci que podrà acollir establiments diversos, un supermercat de 800 m2, una cafeteria, un restaurant, així com una zona d'aparcament, un rentador per a vehicles, una estació de servei i un centre de recollida per a la botiga online.

La classificació urbanística de l’espai també permetrà que s'hi puguin emplaçar oficines i centres empresarials, tallers de restauració d'ús públic, centres logístics, espais per acollir serveis tecnològics i servei de transport, així com una llar d’infants.

L'Ajuntament de Montblanc preveu adjudicar la redacció del projecte durant el primer semestre d'enguany i espera que la inauguració coincideixi amb l'obertura del nou centre logístic de Bon Preu.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: