Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Batet recorda a Aragonès que l'aprovació del PDU pel Hard Rock és una condició pels pressupostos

El president del grup parlamentari de Junts titlla de "pèssima notícia" els rumors sobre la paralització de les inversions per l'endarreriment en la tramitació urbanística

El president del grup parlamentari i diputat per Junts per Catalunya a Tarragona, Albert Batet, en una imatge d'arxiu El president del grup parlamentari i diputat per Junts per Catalunya a Tarragona, Albert Batet, en una imatge d'arxiu ARXIU / ACN
Turisme Redacció Infocamp
Dimecres, 30 Novembre 2022 21:54

El president del grup parlamentari i diputat per Junts per Catalunya a Tarragona, Albert Batet, s'ha referit a l'anunci fet avui per l'alcalde de Salou, Pere Granados, durant el Ple, en què ha afirmat que fonts oficials li han comunicat que els inversors del projecte Hard Rock han aturat les accions arran del “retard” en la tramitació del Pla Director Urbanístic (PDU) del Consorci Recreatiu i Turístic (CRT).

En una piulada al seu compte de Twitter, Albert Batet, ha dit: "Si és així, és una pèssima notícia. Avançar amb el projecte del CRT i aprovar definitivament el PDU abans d'acabar l'any és una de les propostes de JuntsXCat per a la negociació dels Pressupostos. Seria un greu error que el Govern d'Aragonès deixés escapar aquesta oportunitat".

Per contra, fonts del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat han desmentit aquesta tarda els “rumors” i han apuntat que la tramitació del PDU continua endavant, a l’espera dels informes sectorials.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: