Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Aeroport de Reus connectarà amb París amb una nova ruta aquesta primavera

La companyia Vueling operarà dos dies a la setmana i els primers vols s'enlairaran el 26 de març de l'any vinent

Un grup de passatgers miren el taulell de sortides de l'Aeroport de Reus Un grup de passatgers miren el taulell de sortides de l'Aeroport de Reus ELOI TOST / NÚRIA TORRES
Turisme ACN
Dijous, 10 Novembre 2022 12:57

L'Aeroport de Reus connectarà amb París Orly a partir de la primavera vinent. La companyia Vueling oferirà una nova ruta que enllaçarà dos dies a la setmana, els dimecres i diumenges, la Costa Daurada amb la capital francesa. Els bitllets es troben a la venda des d'aquest dijous i els primers vols s'han previst per al 26 de març de 2023. La incorporació d'aquesta nova operativa és el resultat del treball conjunt de la Taula Estratègica de l'Aeroport de Reus, que compta amb l'impuls del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona. La promoció de les instal·lacions reusenques ja ha permès que aquest any s'ofereixin 23 rutes amb destinació a Anglaterra, Gal·les, Escòcia, Irlanda, Bèlgica, Països Baixos, Polònia i Palma de Mallorca.

Amb aquesta nova ruta es facilita l'accés i el flux de visitants procedent del principal mercat internacional estratègic per a la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre, com és el francès. Històricament, l'aeroport reusenc ha ofert connexions aèries amb França amb dues rutes: a Marsella, l'any 2013, i una altra a un aeroport secundari de París, entre els anys 2008 i 2011.

Després de dos anys marcats per les restriccions de la mobilitat per la pandèmia, per l'aeroport de Reus havien passat 811.412 passatgers a finals de setembre. D'aquesta manera, s'ha assolit gairebé el 86% del nombre d'usuaris registrat en el mateix període de 2019, el darrer exercici abans de la irrupció de la pandèmia.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: