Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vila-seca, la Pineda Platja es promociona a la World Travel Market de Londres

Aquesta fira suposa una gran oportunitat per atraure el mercat britànic, un mercat d’alt valor estratègic per Vila-seca i per la Costa Daurada

L'alcalde de Vila-seca i president del Patronat de Turisme, Pere Segura, ha mantingut diverses reunions amb operadors turístics, agents de viatges i d’altres representants del sector L'alcalde de Vila-seca i president del Patronat de Turisme, Pere Segura, ha mantingut diverses reunions amb operadors turístics, agents de viatges i d’altres representants del sector AJUNTAMENT DE VILA-SECA
Turisme Redacció Infocamp
Dimecres, 09 Novembre 2022 08:07

Vila-seca, la Pineda Platja s’ha promocionat del 7 al 9 de novembre a la fira World Travel Market de Londres, que enguany celebra la 43a edició i acull més de 3.000 expositors de 65 països.

L’alcalde de Vila-seca i president del Patronat Municipal de Turisme, Pere Segura, i la regidora d’Innovació i Turisme de l’Ajuntament de Vila-seca, Cristina Cid, s’han desplaçat fins a Londres on han mantingut diverses reunions amb operadors turístics, agents de viatges i d’altres representants del sector turístic.

La participació en aquesta fira suposa una gran oportunitat per a la promoció de les destinacions en el mercat britànic, un mercat d’alt valor estratègic per Vila-seca i per la Costa Daurada.

La World Travel Market és una de les fires del sector turístic més importants del món i és clau per promocionar la destinació. Vila-seca, la Pineda Platja hi és present a través del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, concretament sota la marca Costa Daurada, i es promociona dins de l’estand de l’Agència Catalana de Turisme de la Generalitat de Catalunya, utilitzant la fórmula Còrner.

Aquesta fórmula permet la participació de diferents patronats i oficines de turisme, així com d’empreses i d’altres organismes turístics, sumant esforços i optimitzant recursos.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: