Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant promociona els seus atractius turístics a Irun

En concret a Mendibil, situat al centre d’aquesta ciutat basca, els dies 13, 14 i 15 d’octubre, amb un estand propi

L'estand que es va instal·lar al centre comercial Mendibil d'Irun L'estand que es va instal·lar al centre comercial Mendibil d'Irun AJUNTAMENT DE VANDELLÒS I L'HOSPITALET DE L'INFANT
Turisme Redacció Infocamp
Dimarts, 18 Octubre 2022 21:46

Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha estat present al centre comercial Mendibil d’Irun, els dies 13, 14 i 15 d’octubre. Durant aquests dies, un equip de la Regidoria de Turisme ha donat a conèixer els atractius del municipi a la clientela d’aquest centre comercial, ubicat al centre d’aquesta ciutat guipuscoana.

A l’estand propi que van instal·lar en una zona de pas d’aquest complex a la planta 0, hi van atendre les consultes de més de 300 persones, que es van interessar, sobretot, per les rutes senderistes del municipi; i també per les activitats que s’hi ofereixen i per la gastronomia. El perfil majoritari d’aquestes persones era públic sènior i familiar d’aquesta localitat basca i també del sud de França, que van valorar sobretot el fet que Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant fos un municipi tranquil i ben comunicat.

Aquesta és la primera vegada que el municipi s’ha promocionat en aquest centre comercial. Al mes de març va fer-ho al centre comercial ABC Serrano de Madrid. La Regidoria de Turisme considera que aquest tipus d’accions promocionals en què l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors és la destinació protagonista són útils per captar turistes i visitants d’una manera més directa i per aquest motiu ha decidit apostar per aquests aparadors, segons ha explicat la regidora María José Gómez.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: