Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torredembarra coordinarà el programa d'actuacions turístiques del Baix Gaià

El ple de l'Ajuntament de Torredembarra aprova un conveni entre els ajuntaments del Baix Gaià

La visita al Castell de Torredembarra està inclosa en la Ruta dels Castells del Baix Gaià La visita al Castell de Torredembarra està inclosa en la Ruta dels Castells del Baix Gaià ARXIU / INFOCAMP
Turisme Redacció Infocamp
Diumenge, 18 Setembre 2022 11:23

El ple de l’Ajuntament de Torredembarra va aprovar dijous 15 de setembre un conveni interadministratiu d’encàrrec de gestió entre els ajuntaments d’Altafulla, el Catllar, Creixell, la Nou de Gaià, La Pobla de Montornès, Renau, la Riera de Gaià, Roda de Berà, Salomó, Vespella de Gaià, Tarragona (en aquest cas, exclusivament pel que fa als nuclis de Tamarit, Cala Tamarit, la Móra, Ferran, Monnars i Residencial Monnars) i Torredembarra, per al desenvolupament del programa d’actuacions en l’àmbit turístic del Baix Gaià. El conveni es va aprovar amb els vots d'ERC, PSC, Cs i Junts, i l'abstenció del regidor Toni Cruz.

Durant els últims anys aquests ajuntaments han col·laborat entre sí, mitjançant un conveni marc de col·laboració entre tots ells i el Consell Comarcal del Tarragonès, per a l’execució d’actuacions de desenvolupament en l’àmbit turístic per al desenvolupament socioeconòmic del Baix Gaià.

La regidora de Turisme de Torredembarra, Marina Riudeubas, explica que després d’aquests anys, i per tal d’agilitzar i aprofundir en la col·laboració turística entre els ajuntaments del Baix Gaià, s’ha pensat en una fórmula diferent en la qual la gestió de les activitats de promoció i informació correspongui a l’ajuntament que compta amb més recursos organitzatius, és a dir, Torredembarra, amb la col·laboració econòmica, proporcional a la població respectiva, dels altres ajuntaments. Al mateix temps, es crea un òrgan integrat per representants de cadascun dels ajuntaments, que funcionarà com una comissió mixta de seguiment i control de les estipulacions del conveni.

Després de l’aprovació del conveni per part de l’Ajuntament de Torredembarra, caldrà l’aprovació de la resta d’ajuntaments amb la previsió que pugui entrar en vigor l’1 de gener de 2023 per a un període de quatre anys. L’aportació econòmica anual total que s’ha previst és de 22.886 €.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: