Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torna 'Anem a l’hort' a Montblanc per fomentar el coneixement de l'horta entre els infants

L'experiència de turisme familiar tindrà lloc, aquest dissabte 13 d'agost, a les 19h, a l'hort de l'antic convent de la Serra

Imatge d'arxiu de l'activitat familiar 'Anem a l'hort', a Montblanc Imatge d'arxiu de l'activitat familiar 'Anem a l'hort', a Montblanc JORDI BALAÑÀ
Turisme Redacció Infocamp
Dissabte, 13 Agost 2022 11:15

El cicle d’activitats #Safrània365 continua aquest estiu amb aquesta experiència adreçada al públic familiar el proper dissabte 13 d’agost. 'Anem a l’hort'
consisteix en una passejada per l’hort del convent de la Serra, la collita d’hortalisses i fruites ecològiques de temporada i un taller de conserva amb productes de l’hort. La voluntat de l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Montblanc, organitzadora de l’activitat, és fomentar el coneixement del producte agroalimentari del territori entre els més petits.

'Anem a l’hort!' arrencarà a les 19h al convent de la Serra, a l’hort gestionat per La Carabasseta, situat a l’interior de l’antic monestir. L’Andreu Sabidó, propietari de La Carabasseta, és un productor d’horta ecològica de Montblanc que explicarà als participants com és la feina al camp i les fruites i hortalisses que conrea. També hi prendrà part la cooperativa agroecològica L’Aresta, qui els hi transmetrà la importància de consumir de forma més responsable i sostenible apostant pels productes de temporada i de proximitat.

Seguidament, els participants colliran fruites i hortalisses de l’hort, que podran endur-se a casa. L’experiència finalitzarà amb un taller de conserva amb productes collits al moment.

Les persones interessades en realitzar l’activitat hauran d’inscriure’s prèviament al web www.montblancmedieval.cat. El preu per participar és de 2€ els infants d’entre 4 i 12 anys, i 5€ els majors de 12 anys.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: