Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Maroto diu que les habitacions d'hotel no tenen l'obligació de mantenir el termòstat a 27 graus

La ministra de Turisme recorda que el decret és flexible també amb els treballadors de cuina o la tintoreria

La ministra d'Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto, en una imatge d'arxiu La ministra d'Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto, en una imatge d'arxiu ELOI TOST / GERARD VIVES / ACN
Turisme ACN
Dissabte, 06 Agost 2022 11:22

La ministra d'Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto, ha recordat aquest divendres que el decret de mesures d'estalvi energètic que va aprovar el Consell de Ministres no inclou l'obligatorietat de mantenir les habitacions d'hotel a 27 graus. Les habitacions es consideren d'àmbit privat, igual que els domicilis privats, i per tant no estan subjectes a les restriccions. Per tant, segons Maroto, el "confort" dels turistes "està garantit", i les restriccions només s'apliquen a les zones comunes.

A més ha recordat que el decret atorga "flexibilitat" per zones com la cuina o la tintoreria, així com als comerços quan tenen pics d'ocupació, perquè la restricció s'apliqui "tenint en compte el sentit comú".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: