Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La muralla de Montblanc es podrà visitar els mesos de juliol i agost

L'Oficina de Turisme també oferirà la visita nocturna cada dijous i una en francès els dimecres

Imatge del pas de ronda visitable aquest estiu Imatge del pas de ronda visitable aquest estiu MONTBLANC MEDIEVAL
Turisme Redacció Infocamp
Dijous, 14 Juliol 2022 19:31

Coincidint amb els mesos d'estiu, l'Oficina de Turisme de Montblanc amplia el ventall de visites al patrimoni de la capital de la Conca de Barberà. De l'11 de juliol a l'1 de setembre tornarà a reforçar les propostes de descoberta de dilluns a diumenge.

Visita lliure a la muralla i el pas de ronda

Després de dos anys sense oferir aquesta possibilitat per la pandèmia i per les obres de restauració de la muralla, aquest estiu es recupera la visita al pas de ronda i les torres de la muralla de Montblanc que ja es va fer els estius de 2017, 2018 i 2019. La gran novetat és la possibilitat de pujar a la nova torre de Sant Francesc i passejar pel tram recentment reconstruït. La resta del recorregut coincideix amb el que ja es feia. Precisament l’estrena d’aquest tram fa pensar que es pot superar la xifra de 1.600 persones que van gaudir d’aquesta experiència tant el 2018 com el 2019. El preu és de 3€ per als majors de 14 anys i gratuït per als menors d’aquesta edat.

Visita guiada en francès a la muralla i el pas de ronda

Una altra de les visites exclusives de l'estiu és la que es realitza a la muralla cada dimecres de juliol i d'agost en llengua francesa. S'inicia a la plaça de Sant Francesc a les 7 de la tarda.

Visita guiada nocturna

Un estiu més es farà la visita nocturna al patrimoni monumental. Serà els divendres a les 10 de la nit. També s’inicia a la plaça de Sant Francesc, fa un passeig pels carrers i places de la vila i pel pas de ronda i les torres de la muralla.

Visites guiades cada dia de la setmana

L'estiu de 2020 les visites individuals es van adaptar a la situació de pandèmia amb limitacions d’aforament. L’estiu de 2021 a la tradicional visita monumental s’hi va sumar la visita per a famílies amb nens, l’Explora Montblanc. Enguany la novetat és que es mantindran ambdues propostes ja sense restriccions. Les visites guiades es fan cada dia: l’Explora Montblanc a 2/4 d’11 i la monumental a les 11 del matí.

El preu de totes les visites guiades a Montblanc és de 8€ per als majors de 14 anys, de 4€ per als joves de 7 a 13 anys i gratuït per als menors de 6 anys.

Visites autoguiades per a fer en família

Des de fa poques setmanes l’Oficina de Turisme disposa del material per a realitzar la visita autoguiada en família: Explora Montblanc al teu aire (per a fer amb infants d’entre 5 i 8 anys) i Descobreix la persona impostora de Montblanc (per als de 9 a 12 anys). Són propostes elaborades pensant en aquelles famílies que desitgen conèixer millor Montblanc però que per qualsevol raó no han pogut fer la visita guiada. El preu de venda és de 10€.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: