Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Conca de Barberà crea un esdeveniment enoturístic per a públic familiar

El Vinyafest s'estendrà a tres municipis amb una vintena d'actes programats

Una imatge d'una vinya de la DO Conca de Barberà Una imatge d'una vinya de la DO Conca de Barberà ARXIU / INFOCAMP
Turisme ACN
Dimecres, 29 Juny 2022 16:00

La Conca de Barberà, "el cor del trepat", ha creat un esdeveniment enoturístic adreçat al públic familiar. Es tracta del Vinyafest, que se celebrarà el 9 i 10 de juliol, amb una vintena d'actes programats. Està organitzat pel Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, amb la col·laboració del Consell Comarcal i la DO Conca de Barberà. Les seus de Vinyafest seran Blancafort, l'Espluga de Francolí i Pira i els seus cellers. "L'experiència pilot" ha programat concerts, tallers i activitats per a tots els públics i gratuïts. Hi haurà música en directe, una gimcana sobre els secrets del trepat, una passejada nocturna per conèixer les constel·lacions i les aus nocturnes, o un espectacle que explica la tradició d'aixafar el raïm.

L'operació 'Vinya en família', impulsada dins del Projecte d'Especialització i Competitivitat Territorial PECT turisTIC en família (cofinançat pel fons europeus FEDER) va identificar la necessitat "d'implicar el sector privat vinculat a la vinya i l'enoturisme en la creació de propostes específiques per atraure el turisme familiar.

El Vinyafest ofereix activitats complementàries i diverses a les habituals visites guiades als cellers i l'oferta de restauració i de tast de vins que també formen part del programa.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: