Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Selva presenta la seva nova imatge de promoció turística

El nou logotip vol representar la diversitat selvatana i es pot veure físicament a la plaça del Portal d'Avall i a tocar del Castell i de l'oficina de turisme

El nou logotip es pot veure físicament al centre de la plaça del Portal d'Avall i a la plaça de les Pletes –a tocar del Castell i de l'oficina de turisme El nou logotip es pot veure físicament al centre de la plaça del Portal d'Avall i a la plaça de les Pletes –a tocar del Castell i de l'oficina de turisme AJUNTAMENT DE LA SELVA DEL CAMP
Turisme Redacció Infocamp
Dilluns, 13 Juny 2022 00:06

L'Ajuntament de la Selva del Camp ha aprofitat la recent celebració de la Festa Major d'estiu per a donar a conèixer la que serà la nova imatge turística de la localitat en les accions promocionals que es realitzin més enllà del municipi. Es tracta d'un logotip amb el nom de "la Selva", creat a partir de lletres de diferents colors, amb els quals s'intenta expressar totes les diversitats selvatanes.

Concretament, cada color pretén representar alguns dels valors més rellevants del poble, com ara el de la feminitat, a través del color lila; el dels més joves i el futur, amb el color rosa, o el de la passió que identifica les selvatanes i selvatans per desenvolupar i assolir nous reptes, amb el vermell. El groc, el verd i el blau cel identifiquen la localitat amb el sol i la llum, l'entorn natural i el cel de la Costa Daurada; mentre que el logotip es remata amb el blau atzur de la bandera de la localitat i que vol representar tots els selvatans i selvatanes.

El nou logotip turístic selvatà es pot veure físicament en dos dels espais més representatius del municipi, al centre de la plaça del Portal d'Avall i a la plaça de les Pletes –a tocar del Castell i de l'oficina de turisme–, amb dos cartells de grans dimensions que volen apropar la imatge als ciutadans i fer-la seva.

A més d'instal·lar-se aquests cartells, també s'han posat a la venda samarretes i es preparen altres elements de marxandatge per tal que els visitants del municipi es puguin endur un record del poble.

Paral·lelament, aquesta setmana s’ha estrenat també una nova oferta museística en el complex del Castell, amb l'obertura de l’espai corresponent a l'antiga presó. En aquest punt s’hi pot gaudir d'un muntatge audiovisual que recrea la celebració d'un judici real celebrat a la Selva a mitjans del segle XVI. La iniciativa permet tancar el projecte museístic previst quan es va recuperar l’equipament i se suma a l'audiovisual desenvolupat l’any 2020 sobre la història local, que s'ofereix al Celler Menor, i a l'exposició permanent creada l’any 2011 a la planta baixa de la Casa de l'Arquebisbe.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: