Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Ruta del Cister participarà en el Mercat d'Escapades de Barcelona

Tindrà lloc els dies 27, 28 i 29 de maig al Passeig Lluís Companys de Barcelona

La Ruta del Cister es promocionarà aquest cap de setmana en el Mercat d'Escapades sota el paraigua de "Costa Daurada" La Ruta del Cister es promocionarà aquest cap de setmana en el Mercat d'Escapades sota el paraigua de "Costa Daurada" CCCB
Turisme Redacció Infocamp
Dijous, 26 Mai 2022 08:22

La Ruta del Cister es promocionarà un any més en el Mercat d'Escapades sota el paraigua de "Costa Daurada". Tindrà lloc els dies 27, 28 i 29 de maig al Passeig Lluís Companys de Barcelona amb el següent horari: divendres de 13 a 21 h; dissabte de 10,30 a 21 h i diumenge de 10,30 a 19 h.

Sota el lema "La Ruta del Cister, terra de monestirs i molt més!" s'oferiran 10 rutes temàtiques per fer en cotxe al vostre ritme i gaudir d'aquells racons que ens queden a prop de casa i que sovint no recordem que les tenim aquí. Aquesta acció es durà a terme des dels Consells Comarcals de l’Alt Camp, Conca de Barberà i l’Urgell.

El Mercat d'Escapades està organitzat per l'Agència Catalana de Turisme amb l'objectiu de promocionar l'oferta turística de Catalunya i incentivar entre el públic català els viatges de curta durada -caps de setmana, ponts, etc.- a La Ruta del Cister, ja que cal destacar que el mercat domèstic és un important mercat emissor per la nostra destinació.

Per tal de facilitar al visitant l'accés a tota la informació existent, el mercat es divideix per territoris. Hi ha 4 colors que representaran els territoris de les 4 Diputacions i que estan retolades per les 9 marques turístiques (Terres de l'Ebre, Costa Daurada, Costa Barcelona, Barcelona, Costa Brava, Pirineus, Vall d'Aran, Terres de Lleida, Paisatges Barcelona + Tot Catalunya).

Per altra banda, durant tot el cap de setmana el Mercat d'Escapades celebrarà el Joc de la Ruleta en què tot el públic que hi participi podrà aconseguir premis, entre els quals 12 empreses de les comarques de l'Alt Camp (1 empresa i 2 vals), la Conca de Barberà (9 empreses i 24 vals) i l'Urgell (1 empresa i 1 val) ofereixen un total de 28 vals amb activitats, entrades, estades, lots de productes...

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: