Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

PortAventura World i Paramount Espanya s’uneixen per impulsar activitats d'oci per als visitants del parc

El mes de juny encetarà la col·laboració amb un cicle de tres concerts

El mes de juny encetarà la col·laboració amb un cicle de tres concerts, el primer dels quals serà el del cantautor pop Dani Fernández El mes de juny encetarà la col·laboració amb un cicle de tres concerts, el primer dels quals serà el del cantautor pop Dani Fernández ARXIU / INFOCAMP
Turisme ACN
Dimarts, 17 Mai 2022 23:59

PortAventura World i Paramount Espanya s'uneixen per impulsar activitats d'entreteniment per als joves, que se celebraran al recinte del parc d'atraccions, de la mà de la cadena de televisió MTV. La intenció de l'acord és, durant el que queda d'any, oferir activitats d'oci per als visitants del parc. El director general de Negoci de PortAventura World, David García, ha explicat que l'aliança "s'emmarca en una estratègia innovadora que estem implementant al parc, i que busca diversificar cada vegada més la nostra oferta i impulsar un entreteniment diferencial per a tots els nostres clients". El mes de juny se celebrarà l'MTV Push Live by PortAventura World un cicle de tres concerts que donaran el tret de sortida a l'estiu.

L'MTV Push Live by PortAventura World tindrà lloc els pròxims 24, 25 i 26 de juny. El divendres 24, Dani Fernández, un dels cantautors més reconeguts del Pop espanyol actual, oferirà el seu concert. L'endemà, dissabte 25 de juny, la protagonista de la nit serà la cantant Belén Aguilera, qui també és una de les artistes més escoltades a Espanya. El diumenge, 26 de juny, la cantant de rap Ptazeta s'encarregarà de cloure el festival.

Per la seva part Carlos Martínez, Vice President Country Manager Paramount Ibèria, ha mostrat la seva satisfacció de "poder oferir al públic d'Espanya la franquícia MTV Push Live, un projecte que forma part de l'ADN d'MTV". "Hem trobat en PortAventura World el millor soci i localització possible", ha tancat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: