Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Càmping Gavina de Creixell celebra el seu 50è aniversari

El Gavina, que rep més de 18.000 turistes a l’any, és considerat un lloc de referència per a molts turistes de turisme sostenible

Foto de família de l'equip del Càmping Gavina Village, amb motiu del 50è aniversari Foto de família de l'equip del Càmping Gavina Village, amb motiu del 50è aniversari CÀMPING GAVINA VILLAGE
Turisme Redacció Infocamp
Dimecres, 11 Mai 2022 09:06

El Càmping Gavina Village de Creixell va commemorar, el dijous 5 de maig, el seu 50è aniversari amb un dinar a peu de platja amb d’institucions, extreballadors, proveïdors i treballadors actuals del càmping. L'esdeveniment va tenir lloc al restaurant Gavina amb vistes al mar, on es van donar citar les més de 100 persones a la celebració.

Durant l'acte, els propietaris van posar de relleu tot el treball realitzat pel càmping durant aquests cinc lustres i la seva evolució cap a un model d’allotjament verd i sostenible. Actualment l'equipament rep més de 18.000 turistes a l'any i ja és considerat un lloc de referència de turisme sostenible per a molts turistes i visitants.

                                    El gerent del Gavina, Eduard Casajuana, mostra les dependències (Tomàs Carot): 

Eduard Casajuana La Gavina

La celebració va comptar amb la presència de la vicepresidenta del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, Camí Mendoza; la directora dels serveis territorials d'Empresa i Treball a Tarragona, Sofia Moya; i la degana de la Facultat de Turisme de la URV, Dra. Marta Gemma Nel·lo Andreu, entre d'altres persones.

Del Càmping al Glamping i al turisme de natura

Fundat l’any 1972, el càmping després de 50 anys, continua fent història i creant experiències memorables per als seus clients de tot el món, que any rere any tornen per gaudir de Creixell i l’experiència d’allotjar-se al Càmping Gavina Village. Aquest càmping s’ha convertit al llarg de la seva trajectòria en una de les destinacions preferides de turistes nacionals i internacionals en el segment càmping eco-friendly.

Més de 5000 famílies s’allotgen al Gavina cada estiu, per gaudir d’unes vacances excepcionals a Creixell. Les famílies poden gaudir de la gran oferta de tendes i bungalows i d'experiències de Glamping (glamour + càmping). El càmping ofereix diversos espais de lleure i una àrea per a infants. L'equipament disposa de 1.500 places, que també inclou un espai per a caravanes.

                                              Una imatge de les instal·lacions del Càmping Gavina Village (T.Carot): 

càmping La Gavina interior

Els propietaris van aprofitar l'aniversari per fer balanç i mirar cap al futur: "Estem molt orgullosos de celebrar el 50è aniversari del càmping acompanyats de totes aquestes persones amb qui volem compartir aquesta data tan especial. Un moment per fer repàs del passat, el present i el futur. El futur del Gavina, ja està aquí. Estem aconseguint que la gent que ens visita, gaudeixi del luxe de la senzillesa, del plaer de la natura. Realment el que ens fa tirar endavant, son les rialles i els somriures dels clients, molts dels quals venen de molt lluny, que tornen i ens porten amics. En aquests 50 anys s’han repartit moltes bones estones i records que han transmès ja tres generacions dels nostres clients més fidels. El repte està en seguir regalant felicitat en aquest entorn que tots apreciem i estimem."

Pel que fa a les reserves, el web del Gavina, conjuntament amb el portal de Yelloh Village -xarxa on està associat el càmping-, capten el 90% de la clientela del càmping de Creixell.

Cap al turisme verd

Les estances “verdes” són una de les tendències més rellevant segons l’informe que publica booking.com. De fet, els turistes busquen activament les mesures de sostenibilitat que adopten als allotjaments abans de reservar. Els càmpings són espais de convivència entre persones de diferents cultures, que permet gaudir de les vacances en ple contacte amb la natura i l’aire lliure.

El Càmping Gavina Village, va més enllà de promoure el turisme sostenible i la protecció del medi natural del seu entorn. Reben més de 18.000 turistes a l’any i és considerat un lloc de referència per a molts turistes de turisme sostenible. Aquest fet implica un compromís ferm de millora contínua tan en el servei als seus clients com de respecte al seu entorn. A propòsit, ha implantat un sistema de gestió ambiental amb l’objectiu de reduir al màxim la petjada ecològica de la seva activitat econòmica a la platja de Creixell, declarada com Espai d’Interès Natural a Catalunya.

Una altra prova d'això és l'acord de col·laboració que el Gavina té amb l'Associació Aurora, una entitat social que integra persones amb problemes de salut mental i que promou la recuperació d'espais naturals. L'acord fomenta la conservació de l'Espai Natural Protegit de la platja de Torredembarra i Creixell i actuacions com ara afavorir la recuperació i protecció de les dunes situades davant del càmping o l'activitat d'educació ambiental "Salvem el planeta", que és un taller d'animació per als clients del càmping que permet apropar les famílies al nostre entorn natural i la seva biodiversitat.

                                                                Una activitat d'educació ambiental (Càmping Gavina Village): 

Càmping La Gavina estances verdes

"Estem molt orgullos de poder celebrar el nostre 50è aniversari.El nostre valor natural és excepcional, i al Càmping Gavina volem preservar-ho perque una estada al nostre càmping és sinònim de gaudir i integrar-se plenament en la natura sent respectuosos amb el medi ambient", va afegir el gerent del càmping, Eduard Casajuana.

Mesures per combatre el soroll

Però els càmpings de la zona han de conviure amb el soroll procedent de la via del tren. Per aquest motiu, des del Gavina es va aprofitar l'acte per reividicar la instal·lació de pantalles o altres mesures per evitar la contaminació acústica dels usuaris tant del seu càmping com de la resta.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: