Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Santa Oliva senyalitza cinc rutes d'ecoturisme per descobrir el seu patrimoni

L'Ajuntament les ha digitalitzat per poder ser consultades des del Wikiloc i ha editat un tríptic amb tot la informació

 Les rutes porten a descobrir un dels elements més importants del patrimoni històric i arquitectònic local i comarcal, el Monestir de Santa Maria Les rutes porten a descobrir un dels elements més importants del patrimoni històric i arquitectònic local i comarcal, el Monestir de Santa Maria AJUNTAMENT DE SANTA OLIVA
Turisme Redacció Infocamp
Diumenge, 20 Març 2022 11:32

La regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Santa Oliva, amb el suport econòmic de la Diputació de TGN i el Consell Comarcal del Baix Penedès, ha procedit a la rehabilitació de la senyalització de les rutes d'ecoturisme del municipi per donar a conèixer el patrimoni i ajudar a la seva preservació i manteniment. Des de fa anys que des de la regidoria de Turisme s’hi treballa per a la seva senyalització, i ara s’han digitalitzat i fet públiques mitjançant la plataforma Wikiloc.

En total s'han digitalitzat cinc rutes d'ecoturisme actualment existents al municipi de Santa Oliva. Són cinc itineraris planers, que es poden fer tot passejant, que transcorren per la plana agrícola i els camins històrics de Santa Oliva passant pels diferents nuclis del municipi. Les rutes porten a descobrir dos dels elements més importants del patrimoni històric i arquitectònic local i comarcal: El Castell Verge del Remei i el Monestir de Santa Maria a més de patrimoni relacionat amb l’aigua com els molins fariners, rescloses i canals de rec, basses i safareigs o les barraques de pedra seca, marges i assecadors de tabac, testimonis del patrimoni relacionat amb la cultura agrícola.

rutes Santa Oliva 2022

Podeu descarregar el tríptic amb tota la informació en aquest enllaç. A més ara es poden consultar amb Wikiloc (plataforma que es pot descarregar gratuïtament per part dels usuaris). Per consultar les rutes a la plataforma:mitjançant nom d'usuari: Ajuntament de Santa Oliva o mitjançant el link.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: