Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Ajuntament de Cambrils licita els serveis de temporada de les platges del municipi

El nou procediment inclou els tendals, els para-sols, les gandules, les escoles nàutiques, el lloguer d'embarcacions i els llits elàstics

Imatge de la Platja de la Llosa de Cambrils Imatge de la Platja de la Llosa de Cambrils AJUNTAMENT DE CAMBRILS
Turisme Redacció Infocamp
Dijous, 17 Març 2022 16:24

El Departament de Serveis i Medi Ambient de l'Ajuntament de Cambrils ha tret a licitació l'atorgament d'autoritzacions municipals per a l'explotació dels serveis de temporada a les platges del municipi pels anys 2022-2026.

Aquest nou concurs públic inclou els serveis de lloguer de para-sols, tendals, gandules i embarcacions amb i sense motor, escoles nàutiques i llits elàstics repartits en diferents ubicacions de les diferents platges de Cambrils.

La nova licitació complementa l'adjudicació de les guinguetes impulsada l'any passat. L'objectiu és regularitzar totes les instal·lacions de temporada incloses al Pla d'Usos de les platges de Cambrils i oferir uns serveis de qualitat, respectuosos amb l’entorn i que suposin una millora de la imatge del litoral del municipi.

Les empreses interessades en explotar aquests serveis de temporada poden presentar les seves ofertes a través de la seu electrònica fins el dia 31 de març, a les 15h.

Els plecs de clàusules tècniques i administratives de la licitació amb els condicionants generals i particulars, les ubicacions de cadascuna de les instal·lacions, els plànols, els imports dels cànons i la resta d'informació es poden trobar als següents enllaços del Perfil del Contractant de l’Ajuntament de Cambrils:

- Escoles nàutiques

- Gandules, para-sols, lloguer embarcacions i llits elàstics

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: