Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La platja Llarga de Salou ja disposa d'un nou mirador

La segona fase del projecte serà la construcció d’un parc amb vistes al mar

La platja Llarga de Salou ja disposa d’un nou mirador, a uns 30 metres sobre el mar La platja Llarga de Salou ja disposa d’un nou mirador, a uns 30 metres sobre el mar AJUNTAMENT DE SALOU
Turisme Redacció Infocamp
Dilluns, 07 Març 2022 14:36

L’alcalde de Salou, Pere Granados, va visitar aquest divendres el nou mirador amb voladís de la platja Llarga, una infraestructura turística, en aquest cas, a uns 30 metres per damunt del nivell del mar, que permet admirar el paisatge, i a la qual ja s’hi pot accedir, tot i que encara s’hi treballa per tal de millorar-ne els accessos, perquè la gent hi pugui arribar amb més comoditat.

Granados mirador Salou

Aquest mirador forma part d’una primera fase d’obres a la zona, que inclourà dos miradors més; i un parc amb vistes al mar, que es construirà a la segona fase, i que tindrà uns 15.000 metres quadrats, aproximadament. Segons ha anunciat Pere Granados, "el projecte estarà totalment acabat entre finals d’aquest 2022 i principis de 2023".

Cal dir que per tot el voltant dels miradors de platja Llarga “es plantarà vegetació autòctona i serà un pol d’atracció per a residents i visitants, per passejar, fer senderisme i gaudir del magnífic paisatge litoral, fauna i vegetació de la zona”.

En aquest sentit, des de la part alta de la platja Llarga fins arribar al mar, es potenciarà un recorregut, a través del qual es podrà gaudir d’una flora que ofereixi una coloració variada durant tot l’any, i amb un extens ventall aromàtic, sempre, d’espècies adaptades a la primera línia de mar.

També, des de la part alta de la platja Llarga (al final del carrer Brussel·les) s’enllaçaran els marges de l’antic Càmping Platja Llarga, formant tot un passeig i el nou parc projectat, perquè les persones puguin gaudir del paisatge natural, davant del mar.

Tota aquesta nova zona s'il·luminarà amb llums solars autònomes.

El pressupost del projecte és d’uns 300.000 €.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: