Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La costa del Baix Gaià es promocionarà a la Fira Internacional de Turisme de Navarra

És la primera acció de la nova aliança de promoció turística entre Altafulla, Creixell, Roda de Berà i Torredembarra

Els municipis de la Costa del Baix Gaià (Altafulla, Creixell, Roda de Berà i Torredembarra) es promocionaran al 'Navartur' Els municipis de la Costa del Baix Gaià (Altafulla, Creixell, Roda de Berà i Torredembarra) es promocionaran al 'Navartur' AJUNTAMENT D'ALTAFULLA
Turisme Redacció Infocamp
Dimecres, 23 Febrer 2022 13:20

Altafulla, Creixell, Roda de Berà i Torredembarra participaran a la 16a Fira Internacional de Turisme de Navarra “Navartur”, que tindrà lloc del 25 al 27 de febrer, al Palau de Congressos Baluarte de Pamplona.

Ho faran amb un estand compartit en la que és la primera de les accions previstes per a promocionar les quatre poblacions costaneres del Baix Gaià i atraure més visitants a la subcomarca.

Amb el nom de “La Costa del Baix Gaià”, comptaran amb un espai de 18 m2 per promoure el turisme d’aquestes quatre destinacions i fer-les més visibles davant d’un públic, el del nord, que és un dels mercats principals del Baix Gaià.

Paquets familiars gratuïts

Entre les accions de promoció, destaca el repartiment de 400 paquets familiars gratuïts, cadascun dels quals inclou una visita al Museu de la Ràdio Luis del Olmo de Roda de Berà i visites guiades a la Vila Closa d’Altafulla, al Centre Històric de Creixell i al Far de Torredembarra.

Quan les famílies realitzin qualsevol de les activitats, podran omplir una butlleta per participar en un sorteig de cap de setmana ple d’experiències a la costa del Baix Gaià. Torredembarra també serà present a Navartur a través del conveni córner nacional de fires que promou la Diputació de Tarragona.

La Fira Internacional de Turisme de Navarra se centra en els viatges de proximitat. Entorns segurs, natura, cultura, gastronomia i sostenibilitat són els conceptes amb els quals les diferents comunitats de l’Estat presenten els seus estands en un any que pot servir per consolidar el turisme nacional.

Després de Navartur, els quatre municipis de la costa del Baix Gaià treballaran per participar en altres fires com la fira Expovacaciones a Bilbao, a principis de maig, i la fira de turisme d’Andorra.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: