Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El projecte 'Resetting' millorarà les competències digitals de 14 pimes turístiques de la demarcació

El centre tecnològic Eurecat coordinarà la iniciativa finançada amb fons europeus

Roda de premsa de presentació del projecte europeu 'Resetting', impulsat pel centre tecnològic Eurecat Roda de premsa de presentació del projecte europeu 'Resetting', impulsat pel centre tecnològic Eurecat EURECAT
Turisme ACN
Dimarts, 15 Febrer 2022 18:26

Catorze petites i mitjanes empreses turístiques de la demarcació de Tarragona participaran en el projecte europeu 'Resetting'. La iniciativa, coordinada pel centre tecnològic Eurecat, millorarà les capacitats empresarials de les pimes i, alhora, incorporarà solucions digitals innovadores que els permetin la transició cap a models operatius més resilients, sostenibles i circulars. Resetting proveirà 60 pimes d'Espanya, Portugal, Itàlia, Albània i Grècia i s'hi ha destinat una partida que superarà el mig milió d'euros dels fons europeus.

En el projecte hi participen socis de la Federació Empresarial d'Hostaleria i Turisme de la Província de Tarragona (FEHT), l'Associació Clúster TIC Catalunya Sud, i té el suport de la Diputació de Tarragona. Segons el cap de Partenariats Globals i Innovació Turística del Departament de Consultoria tecnològica d'Eurecat, Ignacio de las Cuevas, el testeig i la integració de noves solucions digitals contribuirà a reduir "càrregues innecessàries" i també millorarà la "qualitat" de l'experiència turística i a la descarbonització del sector".

Per la seva banda, la presidenta de la FEHT, Berta Cabré, ha assegurat que és un "orgull que projectes internacionals tan potents com aquest s'implantin al nostre territori". Cabré ha destacat que els empresaris del territori tenen molt "clar" que la digitalització, la sostenibilitat i l'ús de tecnologies innovadores són "tres de les claus del sector".

'Resetting' tindrà una durada de dos anys i s'impulsarà fins al mes de juny de l'any 2024. Aquest projecte transnacional, liderat per Eurecat i finançat per l'Agència EISMEA de la Unió Europea a la convocatòria COSME, compta amb la participació de vuit socis que fomenten la col·laboració entre institucions del coneixement, associacions empresarials i organitzacions públiques, per estimular la innovació en el sector turístic i rellançar models de negoci de turisme intel·ligent i sostenible a Europa.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: