Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El conveni 'córner' de la Diputació arriba a la majoria d'edat amb ganes d'obrir una etapa de reflexió

27 municipis i entitats signen l'acord per promocionar la marca Costa Daurada en una temporada amb "bones perspectives"

Un total de 27 municipis i entitats han signat l'acord per promocionar la marca Costa Daurada Un total de 27 municipis i entitats han signat l'acord per promocionar la marca Costa Daurada DIPTA.CAT
Turisme ACN
Dimarts, 08 Febrer 2022 18:04

Un total de 27 ajuntaments i entitats públiques i privades vinculades al sector turístic han signat aquest dimarts el conveni 'córner' del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, en la seva 18a edició. El conveni arriba a la majoria d'edat amb voluntat d'obrir una etapa de "reflexió" i actualitzar-se en matèria de màrqueting. Aquest conveni preveu tot un seguit d'iniciatives per promocionar el territori en fires i esdeveniments d'àmbit nacional i internacional -com Londres i Moscou-, i en accions publicitàries a fi de reforçar la imatge de la marca Costa Daurada i atraure més turisme. El francès és un dels mercats on es posa el focus d'atenció. Segons la institució, s'engega una temporada amb "molt bones perspectives".

El conveni contempla la participació en fires internacionals, estatals i nacionals -com Navartur a Pamplona, Fitur a Madrid, World Travel Market a Londres i també a Moscou- i una campanya de publicitat que preveu accions també en aquests tres àmbits geogràfics. En actuacions de màrqueting, es vol millorar el posicionament de la Costa Daurada en el mercat francès, fent difusió de les experiències turístiques.

La presidenta del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, Meritxell Roigé, augura "una bona temporada" en un any que ja s'acosta més a la tornada "a la normalitat". A la vegada, Roigé ha plantejat obrir una etapa de reflexió i adaptar-se als nous temps i als canvis precipitats amb la pandèmia per tal d'actualitzar les condicions de màrqueting, de bracet del sector turístic privat, i donar un millor servei.

La presidenta de la Diputació, Noemí Llauradó, ha volgut remarcar, però, que es tracta d'un conveni "referent" i que "és més vigent que mai per la seva utilitat". Llauradó ha afirmat que el "córner ens fa més visibles i facilita que se us pugui conèixer millor i més lluny; aquesta fórmula de participació col·lectiva reforça la imatge de marca amb uns costos de participació més assequibles i ajustats que si ho féssiu de manera individual".

Els municipis i entitats adherides 

Aquest any signen el conveni els ajuntaments d'Altafulla, Calafell, Cambrils, Cunit, Mont-roig del Camp, Reus, Salou, Tarragona, Torredembarra,Vandellòs i l'Hospitalet de l’Infant, el Vendrell i Vila-seca; els consells comarcals del Baix Camp, de la Conca de Barberà-La Ruta del Cister i del Priorat; l'Associació Hotelera de la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre, l'Associació Empresaris Hostaleria de la Província de Tarragona, l'Associació Hotelera de la Província de Tarragona, l'Associacióde Càmpings de la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre, l'Associació d'Apartaments Turístics de la Costa Daurada, l'AssociacióCosta Daurada Destinació de Golf i Pitch & Putt, la Federació Empresarial d'Hostaleria i Turisme de la Província de Tarragona, el Nàutic Parc Costa Daurada i Terres de l'Ebre-Estació Nàutica, l'Associació Priorat Enoturisme, Aquopolis Costa Daurada i PortAventura.

Aquest dimarts s'ha signat el conveni en l'àmbit de Costa Daurada i dimecres es farà el de Terres de l'Ebre.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: