Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Miami Platja estrenarà per Setmana Santa una nova oficina de turisme

Les obres de la nova oficina situada a la plaça Tarragona començaran aquest divendres

Imatge virtual de la nova construcció, que substituirà l’actual mòdul existent, és un dom geodèsic prefabricat de 30 m2 i recobert per plaques de PVC elàstic Imatge virtual de la nova construcció, que substituirà l’actual mòdul existent, és un dom geodèsic prefabricat de 30 m2 i recobert per plaques de PVC elàstic AJUNTAMENT DE MONT-ROIG DEL CAMP
Turisme Redacció Infocamp
Dijous, 27 Gener 2022 19:12

Miami Platja estrenarà pròximament una nova oficina de Turisme i atenció al visitant a la plaça de Tarragona. L’Ajuntament de Mont-roig del Camp ha adjudicat les obres a Sercodelta empresa constructora per un import 179.372,64 euros (IVA inclòs). Un import que està finançat en un 50% per una subvenció atorgada pel Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme.

Aquest dijous s’ha signat l’acte de replanteig i l’inici de les obres, que començaran aquest mateix divendres. L’objectiu és que sigui operativa la propera Setmana Santa, a finals de març, per a l’inici de la pròxima temporada turística.

La nova construcció, que substituirà l’actual mòdul existent, és un dom geodèsic prefabricat de 30 m2 i recobert per plaques de PVC elàstic. Estarà situada a 50 centímetres d’alçada sobre una base que també s’hi ha d’instal·lar, a la qual s’hi arribarà a través d’una rampa en forma d’espiral, facilitant l’accés a totes les persones, incloses les que tenen mobilitat reduïda. El disseny del projecte ofereix una continuació de l’espai enjardinat existent, generant així una zona verda atractiva continuada i una lectura integrada amb la nova oficina de turisme, que esdevindrà un punt de referència pel seu sorprenent disseny.

A l'interior de l'edifici s'ha diferenciat una zona d'atenció al visitant i una zona d'emmagatzematge petita i de serveis per al personal de Turisme.

Nou lloc temporal d’atenció al visitant


A partir d’aquest divendres s’habilita un nou lloc per a l’atenció al visitant de forma temporal. Així a Miami Platja, es donarà el servei a L'Espai, Av de Málaga, 32, en horari de dilluns a divendres, de 9.00 a 14.00 h.

Cal recordar que els visitants també tenen a la seva disposició l'Oficina de Turisme de l'Església Vella de Mont-roig, al C. Major, 2 en horari de dimarts a diumenge de 9.30 a 13.30 i de 17.00 a 19.00 h. Diumenge tarda tancat.

A més dels canals habituals de contacte com el telèfon 977 83 73 37, el correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i el portal web www.mont-roigmiami.cat, amb tota la informació turística del municipi.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: