Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El nou web “Vine i descobreix Sarral” promociona els atractius turístics del municipi

També s’inclouen edificis històrics dels pobles de Montbrió de la Marca i Vallverd

El carrer dels Jueus, a Sarral El carrer dels Jueus, a Sarral FOTOS: AJUNTAMENT DE SARRAL
Turisme Redacció Infocamp
Dimecres, 15 Desembre 2021 08:31

L’Ajuntament de Sarral ha estrenat el portal turístic “Vine i descobreix Sarral” (sarral.vineidescobreix.com), un web multiplataforma que té per objectiu difondre el patrimoni històrico-artístic del municipi. En el seu llançament, el web compta amb deu punts d’interès de Sarral, Montbrió de la Marca i Vallverd: la Cooperativa Vinícola, els porxos de la plaça Padreny, el portal de Santa Llúcia, l’església parroquial de Santa Maria, l’Ajuntament de Sarral i restes del castell, el carrer dels Jueus, el molí del Potau, l’ermita dels Sants Metges, l’església de Sant Llorenç de Montbrió de la Marca i l’església de Sant Joan Baptista de Vallverd. Els usuaris poden consulta-hi la informació històrica i arquitectònica de cada espai, ubicar-lo al mapa i fins i tot, compartir-lo a les seves xarxes socials.

                                                                                            El molí del Potau: 

Molí del Potau

En els propers mesos, s’incorporaran nous espais d’interès. Com ara la creu de terme o la ruta de l’arquitecte sarralenc Josep Puig Torné. Precisament, aquesta ruta serà un dels punts forts del web i s’espera que tant els visitants com els vilatans coneguin l’obra que Puig Torné té al municipi. Un altre avantatge que ofereix el nou portal turístic és que permet als usuaris personalitzar-se la visita a Sarral. Així, poden organitzar-se la visita per tipologia d’edificis (religiosos, industrials o espais de memòria), per estils arquitectònics o bé per rutes tematitzades. A banda, el web també compta amb un joc per posar a prova els coneixements dels visitants a través de cinc preguntes sobre els monuments visitats.

                                                                          Església de Sant Llorenç de Montbrió de la Marca: 

Església de Sant Llorenç de Montbrió de la Marca

L’alcaldessa, Victòria Cañís, explica: "Aquest web és una eina que complementa les visites guiades que oferim a Sarral. Permet als visitants conèixer amb antelació el municipi i els seus atractius turístics i així preparar-se la visita. Alhora també és una eina de consulta durant la seva estada a Sarral. La intenció del consistori és donar a conèixer el nostre patrimoni tot posant-lo a l’abast de tothom, tant dels turistes com dels sarralencs".

El projecte per a l’elaboració del Pla estratègic sobre la ruta Puig Torné, que s’incorporarà al nou portal turístic, té un cost de 2.720 euros - dels quals la subvenció del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona en cobreix 860,58 euros.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: