Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Satisfacció del gremi d'hostalers per les "bones xifres" d'ocupació pel Pont de la Puríssima

El sector pateix un degoteig de cancel·lacions per Nadal arran de la variant òmicron

Pel que fa a la restauració, el sector ha destacat que han fet ple en els serveis dels migdies, però, en canvi, les nits han estat "més fluixes Pel que fa a la restauració, el sector ha destacat que han fet ple en els serveis dels migdies, però, en canvi, les nits han estat "més fluixes ARXIU / INFOCAMP
Turisme ACN
Dijous, 09 Desembre 2021 20:56

La Federació d'Empresaris d'Hostaleria de la Província de Tarragona (AEHT) ha celebrat les "bones xifres" d'ocupació registrades durant el pont de la Puríssima. El sector ha fregat el 100% en els primers dies festius mentre que la resta de dies l'ocupació s'ha xifrat en un 40%. Pel que fa a la restauració, el sector ha destacat que han fet ple en els serveis dels migdies, però, en canvi, les nits han estat "més fluixes". En relació amb les festes de Nadal, preveuen una bona ocupació, tot i que indiquen que es manté el degoteig d'anul·lacions i de reserves d'última hora arran de la variant òmnicron. "La restauració regula i és segura, és el moment de gaudir amb responsabilitat de les vacances", ha afirmat el seu president Francesc Pintado.

A banda, els empresaris han explicat que la implantació del passaport covid ha causat algunes complicacions als establiments associats, ja que en algunes ocasions els clients s'han negat a mostrar-lo. Tot i això, des de l'AEHT han reiterat el seu suport a la mesura per evitar noves restriccions. "Demanem cooperació i responsabilitat col·lectiva, tant al personal com als clients. De mesures com aquesta en depenen tots els restaurants que per fi poden treballar amb normalitat, tornar el deute pendent i seguir amb els seus negocis", ha manifestat Pintado.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: