Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Prades ofereix visites i activitats de lleure aquest pont de la Puríssima

Les activitats arrenquen dissabte al matí a Prades Aventura Park i, pel pont, s'organitzen concursos, visites, senderisme, una festa jove i un bingo solidari

El diumenge dia 5, qui vulgui, tindrà l’oportunitat de pujar al campanar i contemplar l’entorn des de dalt, observar el mecanisme del rellotge i l’interior de l’església de Prades El diumenge dia 5, qui vulgui, tindrà l’oportunitat de pujar al campanar i contemplar l’entorn des de dalt, observar el mecanisme del rellotge i l’interior de l’església de Prades AJUNTAMENT DE PRADES
Turisme Redacció Infocamp
Divendres, 03 Desembre 2021 21:01

L’Ajuntament de Prades i entitats del poble organitzen activitats per a tots els públics pel pont de la Puríssima. Les activitats arrencaran aquest dissabte 4 de desembre, amb un matí a Prades Aventura Park amb vermut i dinar inclòs organitzat per l’Associació de Joves de Prades. El preu per als socis és de 18 euros i pels no socis de 23 euros reservant a través de xarxes a @jovesdeprades. L’Associació de Dones de l’Abellera han organitzat per aquell dia un dinar que ja fa unes setmanes que té l’aforament complert.

A les 20h, es farà el primer Concurs Drag de Prades Miss Trumfo 2021 presentat per Gal·la Rouge al Centre Cívic. El concurs està organitzat per Ohana Associació LGTBIQ+ Prades amb la col·laboració de l’Ajuntament de Prades. Les inscripcions es poden fer al 665 324 001 o a l’Instagram @ohana.lgtbiq.prades.

Senderisme i visites guiades

El diumenge 5 de desembre, a les 09:30h, hi ha programada sortida gratuïta de senderisme al Corriol i al Mas d’en Pagès, a càrrec de Els Birimbins. El punt de trobada serà la font a la Plaça Major.

I a les 10:30h, qui vulgui tindrà l’oportunitat de pujar al campanar i contemplar l’entorn des de dalt, observar el mecanisme del rellotge i l’interior de l’església. L’activitat té un cost de 2 euros i per a menors de set anys és gratuïta. Les reserves s’han de fer a l’Oficina de Turisme o al 977 86 83 02.

A la nit està prevista la Festa Jove amb FDJS Produccions organitzada per l’Associació de Joves al Centre Cívic. L’entrada és gratuïta i serà obligatori l’ús de mascaretes i passaport Covid.

L'endemà dilluns 6 de desembre, a les 10:30h, l’Oficina de Turisme ofereix una visita guiada cultural pel poble que inclou l’interior de l’església i les restes del castell recentment renovades. El preu de l’activitat és de 5 euros i per a menors de set anys gratuïta. S’ha de reservar a l’Oficina de Turisme o al 977 86 83 02.

A les 18h serà el torn del Bingo solidari de 'La Marató de TV3' al Centre Cívic, organitzat per l’Associació de Dones de l’Abellera. Els diners recaptats es destinaran íntegrament a l’edició de La Marató d’enguany.

Finalment, el dimecres 8 de desembre, a les 10:30h, s’oferirà de nou l’oportunitat de pujar al campanar.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: