Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Pavelló dels Distingits de l'Institut Pere Mata es reobre al públic

Aquest cap de setmana s'inicien les visites per a públic individual i, a partir d’aquesta data, es reprendran les visites per a grups organitzats

El Pavelló dels Distingits de l'Institut Pere Mata El Pavelló dels Distingits de l'Institut Pere Mata INSTITUT PERE MATA
Turisme Redacció Infocamp
Divendres, 26 Novembre 2021 20:56

Aquest dissabte 27 de novembre, l’Agència de Reus Promoció reobre el Pavelló dels Distingits de l’Institut Pere Mata a les visites turístiques. Així doncs, aquest cap de setmana es donarà el tret de sortida a les visites per a públic individual i, a partir d’aquesta data, es reprendran les visites per a grups organitzats.

Des de l’oficina de turisme es reben ja moltes peticions tant de visitants individuals com de grups per realitzar la visita en aquest espai patrimonial que es trobava tancat des de l’inici de la pandèmia.

Aquesta reobertura coincideix amb la recent posada en marxa de la segona fase de 'Reus una escapada genial de Tardor', on la visita al Pavelló 6è està inclosa i juntament amb totes les activitats previstes per la campanya de Nadal, serà un atractiu més per visitar la ciutat durant aquestes dates.

Horaris d'obertura

Els horaris habituals d’obertura per als propers mesos per a públic individual seran els dissabtes de 11:00 h a 14:00 h i de 16:00 h a 18:00 h, i diumenges i festius de 11:00 h a 14:00 h.

També, com ja venia sent habitual, es reforcen els horaris en ponts i dies festius. Així doncs, els horaris d’obertura per el proper pont del mes de desembre seran, del dissabte 3 de desembre al dimecres 8 de desembre, als matins de 11:00 h a 14:00 h i de 16:00 h a 18:00 h a la tarda.

La venda d’entrades es realitzarà a https://ticket.reusturisme.cat, atès que es una plataforma pròpia de venda online no hi ha comissió per la compra.

Per les visites de grups concertats, les visites seran sota demanda i prèvia reserva amb l’Oficina de Turisme, i també de cara al mes de gener es tornaran a programar les visites teatralitzades realitzades per Còdol Educació.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: