Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona presenta un pla de sostenibilitat turística per captar 3,4 MEUR de fons europeus

La proposta preveu intervenir en la restauració mediambiental del litoral i millorar la plataforma del Miracle

Durant la compareixença, l’alcalde ha estat acompanyat pel vicepresident del Patronat Municipal de Turisme de Tarragona (PMTT), Manel Castaño, i la coordinadora del PMTT, Joana Conesa Durant la compareixença, l’alcalde ha estat acompanyat pel vicepresident del Patronat Municipal de Turisme de Tarragona (PMTT), Manel Castaño, i la coordinadora del PMTT, Joana Conesa MANEL R. GRANELL
Turisme ACN
Dijous, 14 Octubre 2021 14:47

Tarragona ha presentat un pla de sostenibilitat turística a una convocatòria extraordinària de plans de sostenibilitat dels fons Next Generation EU. La proposta inclou diferents projectes estructurats en transició verda, millora de l'eficiència energètica, transició digital i competitivitat. Està valorat en 3.472.000 euros per executar entre 2022 i 2024.

El pla pretén millorar el destí urbà de la ciutat amb el desenvolupament de noves propostes ecoturístiques que se sumin a l'oferta actual per diversificar-la.

Es preveu intervenir en la restauració mediambiental dels recursos naturals de l'àrea de litoral i fer una reconversió sostenible dels serveis que ofereixen les platges urbanes, així com una millora de l'actual plataforma del Miracle.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: