Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Valls es retroba amb el turisme francès

Després d'una interrupció d'un any i mig per la pandèmia, 40 persones van realitzar el 17 de setembre una visita guiada a la ciutat

Després d'una interrupció d'un any i mig per la pandèmia, 40 persones van realitzar el 17 de setembre una visita guiada a la ciutat Després d'una interrupció d'un any i mig per la pandèmia, 40 persones van realitzar el 17 de setembre una visita guiada a la ciutat AJUNTAMENT DE VALLS
Turisme Redacció Infocamp
Dimarts, 05 Octubre 2021 08:58

Grups programats de turistes de nacionalitat francesa tornen a visitar Valls després d’una interrupció de 18 mesos a causa de la Covid-19. Així, el dia 17 de setembre 40 persones de França van realitzar una visita guiada a la ciutat de les mans dels responsables de l'Oficina Municipal de Turisme. L'activitat consisteix en fer una visita guiada al centre de Valls, en concret la Capella del Roser, l'Església de Sant Joan i el refugi antiaeri. Per finalitzar fan un tast de vermut al Magatzem del Vermut.

Es tracta d'uns grups que venen a través de l'empresa Calafell Evasión, situada a la Pineda, que porta turisme francès de gent gran i que ja fa uns anys que treballa conjuntament amb l'Oficina Municipal de Turisme. Durant el mes d’octubre Valls rebrà la visita de quatre grups que ja estan confirmats, que suposa un total de 150 persones. I la previsió és que en els propers mesos arribin més autocars setmanalment.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: