Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Salou assoleix el nou segell turístic 'Safe Tourism Certified' per les platges de Llevant i Ponent

La certificació de l’Institut de Qualitat Turística Espanyola (ICTE) garanteix la seguretat dels usuaris davant la Covid-19

Salou ha assolit el nou segell turístic ‘Safe Tourism Certified’ per les platges de Llevant i Ponent, que garanteix la seguretat dels usuaris davant la Covid-19 Salou ha assolit el nou segell turístic ‘Safe Tourism Certified’ per les platges de Llevant i Ponent, que garanteix la seguretat dels usuaris davant la Covid-19 AJUNTAMENT DE SALOU
Turisme Redacció Infocamp
Dimecres, 29 Setembre 2021 11:43

Les platges de Llevant i Ponent de Salou han rebut, recentment, el nou segell turístic ‘Safe Tourism Certified', atorgat per l’Institut de Qualitat Turística Espanyola (ICTE), com a marca de garantia i certificació d’implantació del Sistema de Prevenció de Riscos per a la Salut enfront de la Covid-19.

Aquest certificat ha sorgit arran de la pandèmia, i consta de 21 protocols de diferents àmbits turístics, dels quals, el número 20 fa referència, específicament, a la gestió de les platges, i que s’ha convertit, enguany, en norma UNE-ISO/PAS 5643: 2021 Playas.

En la mateixa línia, l’Ajuntament de Salou, a través del Patronat Municipal de Turisme, ha sumat esforços, aquest any, per a l’elaboració del Pla de Contingència i dels protocols definits, per tal d’aconseguir, també, el segell ‘Safe Tourism’, alhora que es preparava l’auditoria externa per revalidar la Q de Platges.

L'alcalde de Salou i president del Patronat Municipal de Turisme, Pere Granados, ha valorat molt positivament "la labor que estem duent a terme des de Salou, que ens condueix a uns merescuts reconeixements en l'àmbit de la seguretat de les platges, per protegir la salut de les persones, la nostra màxima prioritat". Segons ha afirmat, "el nou segell turístic ‘Safe Tourism Certified’ per les platges de Llevant i Ponent garanteixen la seguretat dels usuaris i usuàries davant la COVID-19", de manera que "podem dir que Salou és una destinació segura, en aquest sentit".

Per la seva banda, la regidora de Platges: Qualitat i Pla d'Usos, Julia Gómez, ha assenyalat que “en els temps actuals, garantim als nostres visitants i residents que la gestió de les platges compta amb mesures de control davant de la COVID-19”. Ha destacat, per exemple, el sistema de control d’aforament a les platges, que es troba operatiu des de l’estiu de 2020; així com la identificació dels punts de riscos, i els protocols de neteja i desinfecció dels serveis i instal·lacions, com dutxes i dutxes automàtiques de peus, entre d’altres mesures.

Pel que fa al subsector de platges al territori català, només estan certificats Salou, després de Begur i Calella, sent el municipi salouenc l’únic de la demarcació de Tarragona. Pel que fa a Salou, també s’han certificat el Càmping Sangulí, el Càmping La Siesta i 7 establiments de PortAventura World.

Aquestes certificacions se sumen a la Bandera Blava que tenen la platja de Llevant i la platja dels Capellans. I la ISO 14.001: 2015 que ostenten totes les platges i cales de la destinació.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: