Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant celebra el Dia Mundial del Turisme

Aquest dissabte s'organitza una visita guiada a l'antic Molí de Vandellòs i un tour panoràmic per l’Hospitalet de l’Infant amb el trenet turístic

El proper dissabte 25 de setembre es farà un tour panoràmic per l’Hospitalet de l’Infant amb el trenet turístic El proper dissabte 25 de setembre es farà un tour panoràmic per l’Hospitalet de l’Infant amb el trenet turístic AJUNTAMENT DE VANDELLÒS I L'HOSPITALET DE L'INFANT
Turisme Redacció Infocamp
Dijous, 23 Setembre 2021 10:05

Amb motiu de la celebració del Dia Mundial del Turisme, el dilluns 27 de setembre, la Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet ha organitzat dues activitats gratuïtes per aquest dissabte 25 de setembre.

En primer lloc, a les 10:30 h, s'organitza una visita guiada a l’antic Molí de Vandellòs, que avui dia és un centre d’interpretació de l’oli, on es mostra el procés d’elaboració de l’oli; i on es conserva la maquinària original i diverses eines. I a les 12:00 h, es farà un tour panoràmic per l’Hospitalet de l’Infant amb el trenet turístic.

Per participar en aquestes activitats cal inscripció prèvia. 

Les persones interessades han d’enviar un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Les places són limitades.

"Turisme per a un creixement inclusiu"

El Dia Mundial del Turisme fomenta la sensibilització respecte al valor social, cultural, polític i econòmic del turisme i la contribució que el sector pot fer als Objectius de Desenvolupament Sostenible. Aquest 2021, aquesta efemèride se celebra arreu del món sota el lema "Turisme per a un creixement inclusiu".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: