Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Ja tenim guanyadora del sorteig d'una visita guiada per a dues persones a la Part Alta i a la Catedral

La veïna de Torredembarra, Rosina Boronat Guash, gaudirà de la ruta 'Santa Tecla, medicina i salut a la ciutat de Tarragona', organitzada pels guies turístics

La ruta 'Santa Tecla, medicina i salut a la ciutat de Tarragona' està organitzada pels guies turístics La ruta 'Santa Tecla, medicina i salut a la ciutat de Tarragona' està organitzada pels guies turístics GUIES OFICIALS DE TURISME
Turisme Redacció Infocamp
Dijous, 16 Setembre 2021 09:43

Els guies turístics habilitats per la Generalitat de Catalunya a Tarragona organitzen per aquestes Festes de Santa Tecla la visita guiada 'Santa Tecla, medicina i salut a la ciutat de Tarragona'. La ruta proposa un recorregut per la Part Alta i repassa diverses històries relacionades amb la medicina en diferents etapes, amb una visita final a la Catedral.

InfoCamp, per gentilesa dels Guies Oficials de Turisme, ha sortejat una visita guiada per a dues persones. La guanyadora del sorteig ha estat la veïna de Torredembarra, Rosina Boronat Guasch. Us donem les gràcies a tots i a totes les que heu participat en el sorteig!!

La ruta

La visita comença a la Plaça del Rei, on comença parlant de l'època romana i, en concret, de l'estada de l'emperador August a Tarraco, que va venir per recuperar-se d'una malaltia. A continuació, els visitants passaran per l'antic Barri Jueu on es parlarà d'alguns metges hebreus que van treballar per a la ciutat. Seguidament, es farà parada a l'antic hospital de Santa Tecla, un edifici medieval. Durant la vistia es parlarà de les pestes, del cementiri medieval i de la seva evolució.

Per acabar, hi haurà una visita guiada a la Catedral de Tarragona, en la qual es donarà a conèixer la història de Santa Tecla i la funció d'Hospital de Sang que va tenir aquest temple durant la Guerra de Napoleó.

Dies de les visites guiades

L'activitat es realitza en els següents horaris:

Divendres 17 de setembre, a les 16:30h
Dissabte 18, a les 10:30h i a les 16:30h
Dilluns 20, Dimarts 21 i Dimecres 22, a les 16:30h
Divendres 24, a les 10:30h
Dissabte 25, a les 10:30h i a les 16:30h

La visita guiada té un preu de 12,5€/adults i 9€ nens/nenes de 6 a 16 anys. Inclou entrada a la Catedral de Tarragona.

Podeu comprar l'entrada a aquest enllaç.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: