Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'alcalde Pere Granados hissa la bandera blava del Port Esportiu de Salou

Un any més, l’ha obtinguda per part de l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor i com a reconeixement a la qualitat dels ports esportius

L’alcalde de Salou, Pere Granados ha presidit, aquest dissabte al matí, la hissada de la Bandera Blava 2021 del Port Esportiu L’alcalde de Salou, Pere Granados ha presidit, aquest dissabte al matí, la hissada de la Bandera Blava 2021 del Port Esportiu AJUNTAMENT DE SALOU
Turisme Redacció Infocamp
Dissabte, 24 Juliol 2021 22:24

L’alcalde de Salou, Pere Granados ha presidit, aquest dissabte al matí, la hissada de la Bandera Blava 2021 del Port Esportiu, que, un any més, l’ha obtinguda per part de l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor, (ADEAC), juntament amb la Fundació Ambiental, i com a reconeixement internacional a la qualitat dels ports esportius.

El distintiu Bandera Blava acredita novament el Club Nàutic de Salou, des de l’any 1988, i de forma ininterrompuda, per la bona gestió ambiental de les instal·lacions del port.

L’alcalde Granados ha volgut posar en valor "l’excel·lent labor que es duu a terme des del Nàutic, tant pel que fa a la gestió de les instal·lacions, com pel que fa al respecte i a la conservació del patrimoni natural".

Per la seva banda, el regidor d’Esports, Daniel López, ha assenyalat que "la Bandera Blava és un distintiu que dona prestigi i avala la gestió, en general, de l’entitat salouenca".

Finalment, el president del Club, Jaume Vicheto, ha mostrat el seu agraïment als socis i treballadors i ha afirmat que "sense la seva implicació i esforç, la consecució, any rera any, de la Bandera Blava no seria possible".

L’acte d'hissada ha comptat amb l’assistència, també, de José A. Benéitez, sots-president de l’entitat; de Josep Oliva, comodor; i de Javier Garrido, tresorer.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: