Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Aeroport de Reus inaugura la nova ruta amb Gran Canària

La companyia Binter programa vols directes els dijous i els diumenges entre els dos territoris

Imatge de la tripulació de l'aerolínia Binter en el vol inaugural de la nova ruta entre Reus i Gran Canària, l’1 de juliol del 2021 Imatge de la tripulació de l'aerolínia Binter en el vol inaugural de la nova ruta entre Reus i Gran Canària, l’1 de juliol del 2021 BINTER
Turisme ACN
Dijous, 01 Juliol 2021 17:55

L'aerolínia Binter ha inaugurat la ruta entre Reus i Gran Canària aquest dijous. El vol inaugural s'ha enlairat a les set del matí des de Gran Canària i ha aterrat a l'aeroport reusenc gairebé a dos quarts d'onze. Al cap de 40 minuts, l’avió ha volat novament cap a les Canàries.

La companyia connectarà regularment els dos territoris cada dijous i diumenge. Els vols tindran una durada de tres hores i vint minuts. A més, l'aerolínia ofereix la possibilitat que els passatgers puguin viatjar amb destinació final a qualsevol de les illes Canàries sense cost afegit, aprofitant els vols diaris interinsulars que opera la companyia.

A Reus, els primers passatgers han estat obsequiats amb productes locals i rebuts per un personatge PortAventura.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: