Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La platja de la Pineda renova la bandera blava

La bandera blava és una marca de qualitat que reconeix la diversitat de serveis i la qualitat d'aquesta platja de Vila-seca

La consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà, ha lliurat la bandera blava al 2n tinent d’alcalde de Vila-seca, Josep Toquero, La consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà, ha lliurat la bandera blava al 2n tinent d’alcalde de Vila-seca, Josep Toquero, AJUNTAMENT DE VILA-SECA
Turisme Redacció Infocamp
Dimecres, 30 Juny 2021 20:59

La platja de la Pineda ha rebut, un any més, la bandera blava, una marca de qualitat que reconeix la diversitat de serveis i la qualitat d'aquesta platja del municipi de Vila-seca.

L’acte de lliurament de les Banderes Blaves a les platges catalanes, que ha tingut lloc avui a Sitges, ha estat presidit per la consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà, qui ha lliurat la bandera blava al 2n tinent d’alcalde i regidor de Serveis Generals, Seguretat i Civisme de Vila-seca, Josep Toquero.

Atorgada per l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor, la bandera blava és un distintiu de qualitat que reconeix les platges que compleixen amb els requisits de seguretat, gestió ambiental, neteja i serveis marcats per la Unió Europea. 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: