Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Baix Penedès llença una campanya turística protagonitzada per l'humorista Guillem Estadella

La campanya trenca tòpics sobre la comarca i presenta en cinc vídeos els atractius de mar, muntanya, patrimoni, gastronomia i cultura per als visitants

L'humorista cunitenc Guillem Estadella, disfressat, a la Ciutadella Ibèrica de Calafell L'humorista cunitenc Guillem Estadella, disfressat, a la Ciutadella Ibèrica de Calafell FRAME TEASER CCBP
Turisme Redacció Infocamp
Dimecres, 23 Juny 2021 11:41

El Consell Comarcal del Baix Penedès ha presentat aquest dimecres dia 23 de juny, la nova campanya de promoció turística de la comarca, anomenada "Descobreix el Baix Penedès amb Guillem Estadella", la qual consisteix en una sèrie de 5 capítols d'humor de temàtica variada per tal de donar a conèixer els principals elements paisatgístics, patrimonials i gastronòmics del Baix Penedès a través d’entrevistes a diferents testimonis de cada espai, a càrrec de l'humorista Cunitenc Guillem Estadella. Aquests vídeos tindran una durada aproximada de 15' i s'aniran publicant a les xarxes i al Canal YouTube del Consell Comarcal durant el proper estiu, un capítol cada setmana.

Cada capítol versarà sobre diferents temàtiques i espais. En el primer capítol es visitarà la Juncosa i es pujarà fins al cim de la comarca, en un altre capítol es visitarà Calafell i coneixerem la façana marítima, en una altra entrega descobrirem els grans vins de diferents cellers, i el darrer capítol serà un bonus track sorpresa sobre cultura amb Guillem Solé i Jaume Nin dels Buhos.

Aleix Figueras, director i realitzador del projecte, ha explicat que l’objectiu d’aquest projecte és transmetre "la importància del que tenim més aprop, sovint desconegut," amb rigurositat però també donant un toc d’humor.

Guillem Estadella, el protagonista, ha destacat que ha estat una experiència que li ha servit a ell mateix per redescobrir la comarca i veure el tresor que tenim, sovint desconegut pels mateixos habitants: "Jo no havia estat mai a la Juncosa ni havia visitat mai la Ciutadella de Calafell".

El conseller comarcal de Turisme del Baix Penedès, Jaume Casañas, ha avançat que aquesta campanya és de KM 0 i que pretén trencar tòpics sobre el Baix Penedès i a la vegada reconectar els pobles donant a conèixer diferents racons de la comarca d’una manera diferent i amena enfocada a un turisme de proximitat. A més dels visitants, Casañas ha dit que la campanya també permetrà als mateixos residents conèixer els racons i els pobles de la seva comarca.

D'esquerra a dreta, el director del projecte, Aleix Figueras, l'humorista, Guillem Estadella, i el conseller comarcal, Jaume Casañas, durant la presentació de la nova campanya: presentació campanya Descobreix el Baix Penedès 21

De moment, aquesta setmana podrem veure el teaser de totes les gravacions i la propera setmana descobrirem el primer capítol, dedicat al Montmell. Aquesta campanya es durà a terme a través de les xarxes socials i televisions locals.

Podeu veure el teaser de presentació de la campanya aquí.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: