Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La FEHT es mostra optimista de cara a la temporada d'estiu però afirma que encara hi ha poques reserves internacionals

Els empresaris del sector turístic de la demarcació de Tarragona valoren positivament el passaport sanitari

Imatge d'arxiu de dos turistes estrangers, asseguts davant la seva tenda de campanya en la seva parcel·la del càmping Playa Mont-roig Imatge d'arxiu de dos turistes estrangers, asseguts davant la seva tenda de campanya en la seva parcel·la del càmping Playa Mont-roig SÍLVIA JARDÍ / ACN
Turisme ACN
Dimarts, 15 Juny 2021 12:52

La Federació Empresarial d'Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona (FEHT) afronta amb optimisme la temporada d'estiu, malgrat les reserves internacionals encara no s'han activat gaire. La presidenta de la FEHT, Berta Cabré, ha explicat aquest dimarts que la situació "a poc a poc millora" gràcies a que la vacunació "es va estenent", si bé ha lamentat que les fronteres "s'obren lentament". Especialment les del Regne Unit, un mercat molt important per la demarcació.

De moment, la presència majoritària pel que fa al turisme internacional és la de clients que arriben en cotxe i que ja estan vacunats. Un turisme sènior de França, Bèlgica o Països Baixos que també ja ha començat a fer reserves de cara al setembre i l'octubre.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: