Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Consell de la Conca i l’Associació de la Vall del Corb signen un conveni per a potenciar i dinamitzar el territori

S'actuarà en tres eixos: l’agroalimentari, el turístic i el despoblament

Les obagues del riu Corb, a la Vall del Corb Les obagues del riu Corb, a la Vall del Corb JAUME BOLDÚ
Turisme Redacció Infocamp
Dimecres, 05 Mai 2021 08:30

El Consell Comarcal de la Conca de Barberà ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de la vall del Corb que té per objectiu potenciar la dinamització territorial i la generació d’oportunitats. El document es fonamenta sobre tres eixos: l’agroalimentari, el turístic i el despoblament.

Aquest conveni representa el punt de partida en el desenvolupament de diferents accions que es duran a terme des del servei de Turisme del Consell Comarcal, amb l'objectiu principal de potenciar, promocionar i dinamitzar aquest entorn de la comarca. La vall del Corb es considera un element fonamental de la cultura i del paisatge de la Baixa Segarra i la Conca de Barberà i, en conseqüència, un actiu rellevant i diferenciador de l'oferta turística de la comarca, que es vol potenciar amb aquest acord de col·laboració.

Els municipis de Conesa, Forès, Llorac, Passanant i Belltall, Santa Coloma de Queralt, Savallà del Comtat, Senan i Vallfogona de Riucorb formen part del paisatge de la Vall del Corb, que s’estén des de Rauric fins a Bellpuig i abraçant, també, una part de l’Urgell.

Primeres accions

La consellera comarcal de turisme, Silvia Iturria i les tècniques del servei de Turisme del Consell Comarcal ja han començat a mantenir els primers contactes amb l’entitat per iniciar diferents accions de col·laboració. Entre les primeres accions que es podrien impulsar, s’inclou la inclusió de l’entitat a la Xarxa de Turisme Sostenible de la Conca de Barberà (XatsConca) i a la Jornada de connexions i de Networking que se celebrarà els dies 24 de maig i 3 de juny.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: