Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

PortAventura World obrirà el 15 de maig després de rebre l'aval del Procicat

L'empresa inverteix més de 5 MEUR en mesures de seguretat per fer front a la covid

Imatge d'arxiu de la part frontal del tren del Dragon Khan, amb usuaris amb mascareta, el primer dia de la reobertura de PortAventura, el 8 de juliol del 2020 Imatge d'arxiu de la part frontal del tren del Dragon Khan, amb usuaris amb mascareta, el primer dia de la reobertura de PortAventura, el 8 de juliol del 2020 ELOI TOST / ACN
Turisme ACN
Divendres, 30 abril 2021 16:02

PortAventura World obrirà el 15 de maig després que el Procicat hagi avalat la reactivació dels parcs d'atraccions. Així, el parc temàtic de Vila-seca i Salou tornarà a rebre clients per primer cop des del 16 d'octubre de l'any passat. L'obertura de la temporada estava prevista pel 27 de març, però s'ha anat posposant per la pròrroga de les restriccions. D'aquí a dues setmanes l'empresa obrirà PortAventura i Ferrari Land, i els hotels Colorado Creek, PortAventura i Gold River. De la seva banda, el Caribe Aquatic Park -que l'any passat va estar tancat-, s'activarà el 23 de juny. La companyia ha invertit més de 5 MEUR en mesures de seguretat per la covid i manté limitacions d'aforament als parcs i l'obligació de dur mascareta.

Tot i que el Procicat permet l'obertura dels parcs d'atraccions a partir del 9 de maig, PortAventura World no tornarà a activar-se fins dissabte 15 amb la intenció de poder arrencar amb una bona afluència de clients. David García Blancas, director general de negoci de PortAventura, ha informat que, després de les darreres converses mantingudes amb els departaments de Salut i Interior, ja ho tenen tot a punt i que estan "molt feliços" de poder obrir de nou.

La companyia arrencarà l'activitat amb els parcs de PortAventura i de Ferrari Land, i amb tres hotels temàtics. L'empresa destaca que torna "amb un producte complet" que inclou atraccions com Shambhala, Red-Force o Street Mission. També tornarà a oferir alguns dels espectacles històrics del recinte, com el Bang Bang West i Aus del Paradís, així com animació de carrer.

Com a novetats de la temporada hi haurà la presentació d'un nou personatge de Barri Sèsam, Big Bird, i un nou 'meet and greet' de Shrek que s'estrenaran el 23 de juny. A partir del 29 de maig, a més, també es podrà gaudir de l'espectacle Around the World al Gran Teatre Imperial de la Xina.

Amb l'objectiu de protegir la salut de clients i treballadors, s'han adoptat "totes les mesures de seguretat, distància social i higiene estipulades per les autoritats i, a més, certificades per auditories externes". Aquí s'inclou, també, l'aprovació recent per part del Procicat del pla sectorial de parcs temàtics i d'atraccions. L'empresa disposa del segell 'Safe Travels'.

PortAventura World ha invertit més de 5 MEUR en mesures per fer front a la covid-19 i destaca la implementació de limitacions d'aforament, així com l'obligació de dur mascareta al complex. També es manté la senyalització i es fomenta l'ús dels pagaments sense contacte. Alhora, l'empresa està immersa en un procés d'acceleració digital. De fet, l'aposta es veurà ja amb un escàner d'accés a les atraccions amb servei Express.

Aire per a l'economia de la Costa Daurada

Com a gran locomotora turística de la Costa Daurada, la represa de l'activitat de PortAventura World comportarà, també, la reactivació dels principals negocis de la zona. A més, el complex turístic i d'oci dona feina a unes 2.000 persones de forma directa. La del 2020 va ser la temporada més curta de la història del parc temàtic, atès que només va obrir del 8 de juliol al 16 d'octubre, i sempre amb restriccions d'aforament a causa de la pandèmia.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: