Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Aeroport de Reus connectarà aquest estiu amb les Illes Balears

L'aerolínia de baix cost Volotea oferirà a partir del 24 de juny vols a Menorca i Palma de Mallorca dos dies per setmana

Imatge de les instal·lacions buides de l'aeroport de Reus durant l'estat d'alarma per coronavirus Imatge de les instal·lacions buides de l'aeroport de Reus durant l'estat d'alarma per coronavirus MAR ROVIRA / ACN
Turisme ACN
Dijous, 29 abril 2021 18:25

L'Aeroport de Reus tornarà a connectar amb les Illes Balears, una destinació que havia perdut des del 2015. La companyia aèria de baix cost Volotea aterra a Reus on oferirà vols directes a Menorca i Palma de Mallorca. D'aquesta manera, l'aeroport reusenc connectarà aquest estiu amb els dos arxipèlags, després que dies enrere s'anunciés el vol a les Canàries de l'aerolínia canària Binter. Les rutes a Palma de Mallorca i Menorca es faran en temporada d'estiu. El proper 24 de juny s'enlairarà el primer avió de la connexió Reus-Menorca. Aquesta ruta s'oferirà fins al 10 d'octubre i tindrà operativa tots els dijous i diumenges. En el cas dels vols entre Palma i Reus, els vols es faran els dimarts i dissabtes, del 26 de juny fins al 9 d'octubre.

Els bitllets tenen un cost que oscil·la entre 33 a 130 euros, depenent de la data, i ja estan a la venda al web https://www.volotea.com/es/. En el cas de la destinació a Palma de Mallorca, ara mateix, hi ha alguns bitllets disponibles per 19 euros.

La ruta operarà amb els nous avions A319, una recent adquisició de Volotea, que tenen capacitat per a 156 places. L'aerolínia oferirà, doncs, un total de 16.400 seients i duplica la seva oferta des de Catalunya on ja té dues connexions entre Barcelona i les ciutats franceses de Nantes i Estrasburg.

Volotea estrena un total de nou rutes aquest estiu. Reus és un dels quatre nous aeroports des d'on l'aerolínia volarà per primer cop, junt amb el de Badajoz, Salamanca i Sant Sebastià, i que connectaran, des de finals de juny, amb les Balears.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: