Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Àrea recreativa forestal del Montmell continuarà tancada durant la Setmana Santa

Només es permet el pas per fer senderisme i excursionisme per la Serralada

Imatge de l’àrea recreativa forestal del Montmell Imatge de l’àrea recreativa forestal del Montmell FESTA CATALUNYA
Turisme Redacció Infocamp
Dilluns, 29 Març 2021 23:49

L’Àrea de Turisme del Consell Comarcal del Baix Penedès ha anunciat que seguirà tancada aquesta Setmana Santa per a l’ús lúdic l’àrea recreativa forestal del Montmell, a causa de les restriccions establertes per la lluita contra la Covid-19. Per tant, queda prohibit acampar-hi o fer-hi barbacoes, amb el risc de ser sancionades les persones que s’hi enxampin. Sí que es permet però, la pràctica de senderisme o l’excursionisme per tota la Serralada del Montmell.

Des de l’Àrea de Turisme del Consell, també es recorda que està totalment prohibida la circul.lació de motos, quads i qualsevol vehicle a motor pels corriols, senders i camins estrets ja que la legislació no ho permet. S’han rebut diverses queixes durant les darreres setmanes i els Agents Rurals ja hi patrullen per detectar i sancionar qui infringeixi la normativa.

Des del Consell Comarcal es demana a totes les persones que aquests dies visitin aquest bonic espai natural de l’interior del Baix Penedès respectar les normes.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: