Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'ocupació per Setmana Santa es preveu entre un 80% i 90% als allotjaments turístics de la demarcació

L'AEHT i l'AHPT estimen que l’ocupació és gairebé total en la majoria dels 130 establiments associats que obren aquests dies

Imatge d'arxiu de l'Hostal Sport de Falset Imatge d'arxiu de l'Hostal Sport de Falset MAOZ ELIAKIM / ARXIU / INFOCAMP
Turisme Redacció Infocamp
Dilluns, 29 Març 2021 08:09

L’Associació d’Hostaleria de la Província de Tarragona (AEHT) i l’Associació Hotelera de la Província de Tarragona (AHPT) ha donat a conèixer l’ocupació real dels hotels associats de tot el territori. L'entitat recorda que la realitat del sector no es veu representada només a través dels allotjaments de Salou, Cambrils i la Pineda i, per aquest motiu, les dades de previsió d'ocupació també inclouen el Delta de l’Ebre, Tarragona Ciutat, Reus, Conca de Barberà, Priorat, Alt Camp, Baix Gaià o Baix Penedès. Es tracta d'establiments vacacionals, però també hotels urbans, cases rurals i petits establiments familiars.

Des de l’AEHT i l’AHPT estimen d’una ocupació d’entre el 80 i el 90% de mitjana durant aquesta Setmana Santa. Pel que fa a aquells establiments associats que no han obert, asseguren que "no ho han fet per una manca de demanda, sinó pels costos propis de l'obertura, la manca de demanda que es preveu pasada la Setmana Santa fins la temporada d´estiu i els tràmits/ costos que comporta treure als treballador de l’ERTO per només una setmana".

A continuació es detallen les ocupacions dels establiments facilitades pels membres de la junta de l’AEHT i de l’AEHPT, que reflecteixen la realitat dels dels diversos territoris que representen:

Terra Alta
95%

Baix Ebre
90%

Montsià
90%

Priorat
100%

Conca de Barberà
100%

Valls – Alt Camp
90%

Reus
Pocs establiments oberts al 40%

Baix Penedès
Pocs Establiments oberts al 80%

Baix Gaià
Pocs establiments oberts al 80%

Tarragona
80% als establiments oberts

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: