Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Les Coves de l'Espluga de Francolí creen un recorregut virtual

Es poden veure virtualment a través de Tour Creator, una eina digital de Google

Les Coves de l’Espluga de Francolí es poden veure virtualment a través de l’eina digital Tour Creator de Google Les Coves de l’Espluga de Francolí es poden veure virtualment a través de l’eina digital Tour Creator de Google AJUNTAMENT DE L'ESPLUGA DE FRANCOLÍ
Turisme Redacció Infocamp
Divendres, 26 Febrer 2021 20:37

A partir d’ara, les Coves de l’Espluga de Francolí es poden veure virtualment a través de l’eina digital Tour Creator de Google. Es tracta d’una eina per desenvolupar continguts educatius que permet generar experiències immersives amb imatges en 360 graus.

Al llarg del recorregut virtual per les Coves de l’Espluga, a part de visionar tots els racons de la cavitat, hi ha localitzats diversos punts d’interès amb l’explicació de la història i la geologia de les Coves. Aquesta informació pot ser llegida o bé optar per escoltar la narració locutada, pensada per fer més amena la visita virtual i també per fer-la més accessible a tothom.

Aquest recorregut és d’accés lliure i estarà disponible pels centres educatius que visitin les Coves de l’Espluga i també se n’ha fet difusió per xarxes socials.

Les Coves de l’Espluga van reobrir les seves portes el passat dia 23 de febrer en horari de matí de dimarts a divendres i en horari habitual durant el cap de setmana. Aquesta obertura serà mentre duri el confinament comarcal decretat pel Procicat. Els horaris d’obertura aniran tornant a la normalitat a mesura que es vagin relaxant les mesures de prevenció de la Covid-19.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: