Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Priorat instal·la codis QR turístics a tots els pobles

Les plaques de cada localitat enllacen amb la informació que figura a la pàgina web de turisme del Consell Comarcal

Imatge d'un codi QR instal·lat a l'entrada de la Vilella Alta, al Priorat, que dona accés a tota la informació turística Imatge d'un codi QR instal·lat a l'entrada de la Vilella Alta, al Priorat, que dona accés a tota la informació turística CCP
Turisme ACN
Dijous, 25 Febrer 2021 13:24

El Consell Comarcal del Priorat coordina la instal·lació a tots els pobles de plaques amb codis QR que vinculen les propostes turístiques de cada municipi o nucli de població. D'aquesta manera, l'Àrea de Turisme del Consell intenta reforçar i actualitzar la informació turística dels municipis de la comarca.

"Entenem que aquesta és una acció sostenible i de futur, que ha vingut per quedar-se, però alhora és obvi que es tracta d'una eina turística que és idònia per al turisme en el moment actual d'emergència sanitària", opina la consellera comarcal de turisme, Marta Camp. Els codis identifiquen l'idioma de navegació del mòbil del visitant i el vinculen al web amb el mateix idioma -en català, castellà, anglès, francès i alemany.

Les plaques amb els codis QR de cada localitat enllacen amb la informació turística que figura, a cada moment, a la pàgina web de turisme comarcal. Aquest web s'actualitza periòdicament pels tècnics de l'Oficina de Turisme del Consell Comarcal i s'hi poden trobar propostes de senderisme, d'enoturisme, llocs emblemàtics, informació de festes, allotjaments o restaurants, entre altres qüestions d'interès.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: