Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El regatista Marc Claramunt passejarà la imatge de Creixell arreu del món

Turisme de Creixell col·laborarà amb el jove regatista, que participarà a la 'Minitransat 2021', una regata que creua l’Atlàntic en solitari 

El regatista creixellenc Marc Claramunt participarà en la 'Minitransat 2021', una regata que creua l’Atlàntic en solitari  El regatista creixellenc Marc Claramunt participarà en la 'Minitransat 2021', una regata que creua l’Atlàntic en solitari  ARXIU / MARC CLARAMUNT
Turisme Redacció Infocamp
Diumenge, 31 Gener 2021 19:40

L'Àrea de Turisme de l'Ajuntament de Creixell ha signat recentment un conveni de col·laboració amb Marc Claramunt Sastre, un jove creixellenc que va començar navegant en vela lleugera i que el seu somni era realitzar una 'Vendee Globe'.

En Marc participarà enguany en la 'Minitransat 2021'. Es tracta d'una regata que creua l’Atlàntic en solitari en vaixells de 6’5 metres.Aquest jove regatista ha format part de l’equip tècnic de Didac Costa per a la preparacio de la Vedee Globe 2020. Per aquest motiu, l'Àrea de Turisme vol col·laborar amb ell i que la marca turística de Creixell arribi i es promocioni a nivell mundial.

La regidora de Turisme, Sílvia Farrero, i el regatista Marc Claramunt, van signar un conveni de col·laboració (Aj.Creixell): 

Sílvia Farrero i Marc Claramunt

Aquesta forma part de les accions que aquesta temporada està duent a terme la Regidoria de Turisme de l'Ajuntament de Creixell. Aquest any passat s’ha acabat de realitzar el Banc d’imatges del municipi, mitjançant el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona. Ara ja s'està gestionant fer material gràfic promocional de diferents tipus: postals, díptics i tríptics, material de promoció.

Turisme també està molt activa a les xarxes socials de facebook i instagram, a ón diàriament es comparteixen imatges del municipi.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: