Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Sis iniciatives empresarials guanyen el Premi Jordi Cartanyà de Turisme de la Diputació de Tarragona

El guardó està dotat amb 5.000 euros i s'hi han presentat 32 companyies

La presidenta de la Diputació, Noemí Llauradó, amb els guardonats de la Costa Daurada als Premi Jordi Cartanyà de Turisme La presidenta de la Diputació, Noemí Llauradó, amb els guardonats de la Costa Daurada als Premi Jordi Cartanyà de Turisme DIPTA.CAT
Turisme ACN
Dijous, 10 Desembre 2020 20:37

El Tast Clandestí, Respira Montblanc, l'Estació Nàutica de la Ràpita, Neo Travel de Reus, Navegacions Tortosa i Camins Km0 de l'Alt Camp han estat els guanyadors del Premi Jordi Cartanyà, convocat per la Diputació de Tarragona, a través del seu Patronat de Turisme, i que enguany ha volgut reconèixer iniciatives empresarials impulsades pel sector turístic de la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre en el marc de la Covid-19.

El Premi Jordi Cartanyà s'ha redissenyat enguany, amb una dotació total de 30.000€, per poder distingir a un total de 6 iniciatives empresarials de la demarcació amb 5.000€ cadascuna.

En total, s'han presentat al premi 32 projectes d'arreu del Camp de Tarragona, les Terres de l'Ebre i el Baix Penedès.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: